Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шойгу доповів Путіну про знищення корабля "Новочеркаськ" у Феодосії

Вівторок, 26 грудня 2023, 11:59
Шойгу доповів Путіну про знищення корабля Новочеркаськ у Феодосії
Володимир Путін, Сергій Шойгу, фото: Getty Images

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вже доповів президенту країни-агресора Володимиру Путіну про знищення великого десантного корабля "Новочеркаськ" у районі Феодосії в окупованому Криму.

Джерело: російський "Интерфакс" з посиланням на прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова

Пряма мова Пєскова: "Міністр оборони Шойгу доповів Володимиру Путіну про удар ЗСУ по Феодосії та пошкодження великого десантного корабля "Новочеркаськ".

Реклама:

Для довідки: Раніше Сили оборони Півдня повідомили, що ВДК "Новочеркаськ" − це корабель проекту 775, який будувала для СРСР соціалістична Польща з 1975 по 1991 рік з урахуванням можливості проведення операцій в океані.

Зазначається, що точно такий український корабель "Костянтин Ольшанський" російські війська захопили в Криму в 2014 році.

Перша спроба атакувати ВДК "Новочеркаськ" була 24 березня 2022 року в порту окупованого Бердянська.   

ВІДЕО ДНЯ

Що було раніше:

  • Вночі 26 грудня командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель "Новочеркаськ".
  • Міністерство оборони Росії підтвердило, що в ніч на 26 грудня Збройні сили України ракетами, випущеними з літаків Су-24, вразили великий десантний корабель "Новочеркаськ" в окупованій Феодосії (Крим).
  • За даними Повітряних сил, ВДК "Новочеркаськ" у районі Феодосії знищили крилатими ракетами з тактичної авіації Повітряних Сил. 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...