Командувач Тарнавський прогнозує, що 2024 рік на фронті може бути важчим

Середа, 27 грудня 2023, 09:12
Командувач Тарнавський прогнозує, що 2024 рік на фронті може бути важчим
Олександр Тарнавський. фото "АрміяInfom"

Командувач ОСУВ  "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський прогнозує, що 2024 рік може бути складнішим у плані ведення бойових дій за 2023-тій.

Джерело: Тарнавський в інтерв'ю ВВС Україна

Пряма мова: "Я думаю, що наступний рік буде, можливо, ще важчим. Тому що ми повинні закінчувати ведення бойових дій і звільнення наших територій. І чим ближче до виконання цього завдання, головної мети – виходу на наші кордони, воно буде ще складніше. Ворог про це знає і буде творити все для того, щоб ми це завдання не виконали.

Реклама:

Тому, як кажуть, нам – удачі, ну, а їм – вони свій вибір зробили. Тому я кажу, що рік буде важкий".

Деталі: Стосовно того, чи реально в наступному році завершити війну, Тарнавський сказав: "Питання "завершити війну" я ніколи не ставлю. Питання – перемогти. Тому що завершити війну можна по-різному. Для нас, військових, це перемога".

Нагадаємо: Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний зазначив, що наступний рік відрізнятиметься від 2023-го з огляду на зміну технологій ведення війни. При цьому головнокомандувач сказав, що змушений констатувати: противник від не відстає від ЗСУ. В останні дні триває досить потужне протистояння з використанням різних технологій.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: