Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція просить українців провести свята вдома і не порушувати комендантську

Четвер, 28 грудня 2023, 12:55
Поліція просить українців провести свята вдома і не порушувати комендантську
Фото з Telegram Патрульної поліції

Нацполіція закликає українців не порушувати комендантської години в новорічні свята, але зазначає, що зрозуміє перебування на вулиці за нагальної потреби.

Джерело: Інтерфакс-Україна з посиланням на брифінг начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максима Ахрамєєва

Пряма мова Ахрамєєва: "Наскільки мені відомо, Київська та обласна військові адміністрації не мають наміру змінювати графік комендантської години... У нас достатньо впродовж останніх двох років "пригод", тому звертаюсь до громадян, щоб провели свята в колі сім'ї, близьких, друзів. Не треба виходити і порушувати комендантську годину".

Реклама:

Деталі: Він додав, що правоохоронці з розумінням поставляться до тих, хто порушуватиме комендантську годину в разі крайньої необхідності.

Водночас Ахрамєєв запевнив, що полія жорстко реагуватиме на роботу розважальних закладів у комендантську годину.

Пряма мова правоохоронця: "Не той, напевно, нині час, щоб так святкувати... якщо на 102 надходитимуть заяви і повідомлення щодо гучних святкувань у закладах, будемо жорстко реагувати".

Деталі: Він також нагадав про адміністративну та кримінальну відповідальність за продаж і використання піротехнічних засобів і закликав українців не сідати за кермо напідпитку − на дорогах чергуватимуть посилені наряди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування