Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мюнхені через негоду скасували всі авіарейси

Неділя, 3 грудня 2023, 06:56
У Мюнхені через негоду скасували всі авіарейси
у Мюнхені літак примерз до злітної смуги, скриншот

У суботу в аеропорту Мюнхена були скасовані всі рейси після того, як зимовий шторм накрив снігом південну Німеччину, а також частину Австрії, Швейцарії та Чехії.

Джерело: АР

Деталі: Мюнхенський аеропорт оголосив, що всі рейси будуть скасовані до 6 ранку неділі.

Реклама:

Про затримку і скасування авіарейсів повідомив також Цюріх.

За повідомленням національної залізниці Німеччини, потяги до центрального вокзалу Мюнхена та з нього також були зупинені.

Крім того, було повідомлення, що деякі пасажири в Мюнхені та сусідньому місті Ульм провели ніч на п'ятницю в поїздах через зупинку.

ВІДЕО ДНЯ

У Мюнхені деякі лінії метро та регіональних поїздів також постраждали від негоди.

Повалені дерева залишили без світла "багато тисяч" людей по всій землі Баварія.

Представники німецької Бундесліги також оголосили, що футбольний матч між мюнхенською "Баварією" і берлінським "Юніоном", спочатку запланований на суботу в Мюнхені, був скасований.

Поліція Нижньої Баварії повідомила, що з вечора п'ятниці до ранку суботи відреагувала на 350 інцидентів, пов'язаних зі снігом і ожеледицею, деякі з яких призвели до травм легкого і середнього ступеня тяжкості.

В Австрії та Швейцарії нові снігопади змусили владу бити на сполох через небезпеку сходження лавин. Провінції Тіроль і Форарльберг на заході Австрії підвищили рівень лавинної небезпеки до другого найвищого рівня після того, як в регіоні за ніч випало до 50 сантиметрів снігу.

Австрійська залізнична компанія повідомила в суботу вдень, що різні ділянки її маршрутів по всій країні були закриті через шторм.

У Чеській Республіці головна автомагістраль і деякі інші дороги були заблоковані на кілька годин, поїзди і громадський транспорт затримувалися і скасовувалися, а понад 15 000 домогосподарств залишилися без електрики.

Ключова автомагістраль, яка з'єднує столицю Прагу з другим за величиною містом Брно, була заблокована на кілька годин після аварії, що спричинила 20-кілометрову чергу вантажівок. Затори утворилися і на інших ділянках автомагістралі, яка з'єднує Прагу з Німеччиною.

Кілька швидкісних і регіональних поїздів були змушені зупинитися в південній частині країни, оскільки транскордонні потяги із сусідніх Австрії та Німеччини не працювали, а деякі дороги були закритими.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування