Росіяни атакували Донеччину, поранили 5 цивільних осіб

Субота, 30 грудня 2023, 02:58
Росіяни атакували Донеччину, поранили 5 цивільних осіб
місце ворожого обстрілу, фото: Донецька обласна прокуратура

За фактами атаки на Красногорівку, Авдіївку та Торецьк, де поранено 5 цивільних осіб, прокуратура розпочала розслідування.

Джерело: ОГП

Дослівно: "За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)".

Реклама:

Деталі: За даними слідства, 29 грудня 2023 року окупанти обстріляли з артилерії Красногорівку. Ворожі снаряди поцілили по приватному сектору, де зазнали поранень 41-річний чоловік та жінка 83 років. Ще один постраждалий 79 років отримав травми, перебуваючи у власному будинку.

Також під прицілом окупантів вкотре опинилоась Авдіївка. Від влучання засобів ураження по домоволодінню дістав тілесні ушкодження 50-річний містянин. Його у вкрай важкому стані доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Крім того, ворог завдав удару по Торецьку, внаслідок чого на власному подвір’ї отримала осколкові поранення та перелом ноги жінка 60 років, її госпіталізували.

ВІДЕО ДНЯ

В ОГП уточнюють, що, за попередніми даними, ворог обстрілював населені пункти з реактивних систем залпового вогню "Град" та артилерії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: