Харків атакували "Шахеди", є влучання, зайнялися пожежі – мер

Неділя, 31 грудня 2023, 01:08
Харків атакували Шахеди, є влучання, зайнялися пожежі – мер
наслідки атаки "Шахедів" у Харкові, фото: Суспільне

Вночі 31 грудня під час атаки "Шахедів" у Харкові пролунали вибухи, в центрі міста виникли пожежі.

Джерело: Суспільне Харків, мер Харкова Ігор Терехов, начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко, цитує Суспільне, речник облпрокуратури Дмитро Чубенко

Дослівно: "Внаслідок одного з вибухів у центрі Харкова зайнялася пожежа, повідомляє кореспондент Суспільного. Раніше Повітряні сили повідомляли про наближення російських безпілотників до міста".

Реклама:

Деталі: Також Суспільне повідомило про щонайменше 4 вибухи в місті.

Оновлено: Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що Харків під атакою "Шахедів".

Пряма мова: "Вже було кілька прильотів у середмісті. Працюють усі відповідні служби. Інформація щодо постраждалих уточнюється".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Місцеві пабліки повідомили про відразу три пожежі в центрі Харкова.

Оновлено. Пряма мова Терехова: "Є влучання у кілька житлових будинків у середмісті. Там пожежі. На місці вже працюють усі відповідні служби. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється".

Оновлено. Пряма мова Тимошка: "Над Харковом сьогодні вночі збили кілька безпілотників РФ".

Деталі: За його словами, нині відомо про два влучання: один з дронів вдарив по житловій будівлі, інший – у будівлю соціальної інфраструктури.

Інформації на 01:57 про загиблих та поранених немає.

Оновлено о 3:04: Терехов повідомив, що внаслідок атаки російських безпілотників пошкоджень зазнали будівлі у центрі міста, є руйнування мереж водопостачання.

Пряма мова: "Не минуло і трьох годин, коли по Харкову знову прилетіли на цей раз "Шахеди". Руйнація дуже серйозна. Це не військовий об'єкт, це житлова забудова, офіси у центральній частині міста".

Деталі: За словами Чубенка, у Харкові усього зафіксували чотири влучання російських безпілотників вночі 31 грудня.

Що передувало: Російські війська у суботу ввечері завдали понад 6 ударів по Харкову, є пошкодження цивільної інфраструктури й будинків, відомо про 26 постраждалих, у тому числі 2 неповнолітніх та журналіста з Великої Британії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: