Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Польщі в ДТП загинули троє громадян України – ЗМІ

Неділя, 31 грудня 2023, 18:41
У Польщі в ДТП загинули троє громадян України – ЗМІ
фото Knurów Info 24/7

У Польщі троє чоловіків загинули в неділю вдень у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася на межі Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство) – всі загиблі були громадянами України. На місці події приземлився гелікоптер швидкої медичної допомоги, а також працюють пожежники та співробітники поліції.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на TVN24

Деталі: Речник Глівіцького відділення поліції підінспектор Марек Сломський повідомив, що аварія сталася близько 12:40 на вулиці Смольницькій у Глівіцах, що веде до Жерниці.

Реклама:

"40-річний водій автомобіля Audi A6 на повороті дороги зіткнувся боком з автомобілем Audi A4, який їхав з протилежного боку, після чого не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і вдарився в придорожнє дерево. Троє чоловіків, які їхали в автомобілі, громадяни України, загинули на місці". – сказав Сломський.

На місці події приземлився гелікоптер швидкої медичної допомоги, а також працюють пожежники та співробітники поліції. "Прокурор разом зі слідчою групою поліції з'ясовує обставини інциденту" – додав речник поліції Глівіце.

Дорога перекрита. Труднощі можуть тривати до 18.00 за місцевим часом.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

  • Аварія за участю українського мікроавтобуса сталася близько 5:30 (6:30 за київським часом) 21 грудня на під’їзді до КПП "Гребенне – Рава-Руська". 
  • Польські ЗМІ повідомляли, що загинув 30-річний пасажир. Перевірка показала, що 42-річний водій був тверезим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: