Немає підстав говорити про звільнення Залужного – Подоляк

Вівторок, 5 грудня 2023, 20:48
Немає підстав говорити про звільнення Залужного – Подоляк
Фото - Facebook Головнокомандувача ЗСУ

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк через кілька днів після публікацій The Economist про політичну гризню в Києві та УП про те, що Зеленський спілкується з деякими командувачами ЗСУ в обхід Залужного, заявив, що немає підстав говорити про звільнення Валерія Залужного з посади головкома.

Джерело: Подоляк в етері телемарафону

Пряма мова: "На мою думку, непорозуміння неможливе. Тому що, пріоритет – війна, і є чітка вертикаль, де президент – це Верховний Головнокомандувач і є Головнокомандувач, який операційний директор, який опікується, вибачте за термінологію, безпосередньо війною.

Реклама:

Є CEO – президент країни, який в рамках війни опікується низкою інших питань щодо забезпечення всім необхідним. Мені здається, що це нонсенс, якщо буде якийсь конфлікт, тим паче на політичному підґрунті".

Деталі: Подоляк також зазначив, що партнери можуть дивитися на заяви про конфлікт у військовому керівництві з подивом.

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • "The Economist" написав статтю про те, що паралельно з похмурою реальністю окопної війни стає дедалі більш напруженим "політичне поле битви" у Києві, Зеленський вбачає конкурента в Залужному, а політична гризня шкодить Україні.
  • Водночас за інформацією від джерел "Української правди", Зеленський спілкується з деякими командувачами ЗСУ в обхід Залужного, що заважає Залужному командувати всією армією. 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: