Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Киву вбили під час прогулянки, на тілі два кульових − Слідком РФ

Четвер, 7 грудня 2023, 09:08
Киву вбили під час прогулянки, на тілі два кульових − Слідком РФ
Ілля Кива. Фото varta1.com.ua

Екснардепа Верховної Ради і держзрадника Іллю Киву вбили в Московській області під час прогулянки, на його тілі є два кульових поранення, поруч знайшли дві пістолетні гільзи, повідомив Слідчий комітет Росії. 

Джерело: Слідком РФ у Telegram

Дослівно Слідком: "6 грудня Кива гуляв територією парку, що прилягає до котеджного селища, де невідомий зробив у нього кілька пострілів. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці...

Реклама:

На тілі загиблого виявлено два кульових вогнепальних поранення".

Деталі: Повідомляється, що слідчі та криміналісти провели огляд місця події, під час якого вилучили змиви, дві пістолетні гільзи, патрон та інші предмети.

Також оглянули автомобіль Киви та готельний номер, у якому він проживав останні місяці.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомляють, що кримінальну справу за фактом убивства і незаконного обігу зброї передали для подальшого розслідування в перше управління з розслідування особливо важливих справ ДСУ СК Росії в Московській області. 

Призначені судово-медична, молекулярно-генетична, фізико-хімічна, комплексна молекулярно-генетична та балістична судові експертизи.

Слідком зазначив, що тривають допити свідків, проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до ліквідації Киви.

Передісторія: 

  • Російські ЗМІ ввечері 6 грудня повідомили, що тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви знайшли в Московській області.
  • За даними джерел УП, за ліквідацією екснардепа Іллі Киви стоїть Служба безпеки України.
  • Пізніше російські пропагандисти розповіли, що тіло Киви знайшли в парку в Одинцовському районі, політик лежав на снігу в крові. У нього виявили різану рану на правій скроні і гематому на лівій частині обличчя.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: