Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ збільшує виробництво боєприпасів, але їхня якість падає – ГУР

П'ятниця, 12 січня 2024, 10:20
РФ збільшує виробництво боєприпасів, але їхня якість падає – ГУР
Буданов, фото УП

Росія з кінця літа 2023 року збільшує кількість вироблених боєприпасів, якщо порівнювати з попередніми роками, проте їхня якість падає.

Джерело: Буданов в інтерв’ю Le Monde

Пряма мова: "Якщо порівнювати з попередніми роками, то з кінця літа 2023 року спостерігаємо збільшення кількості виготовлених Росією боєприпасів. Водночас відзначаємо зниження якості цих снарядів.

Реклама:

…Усі думали, що у москви сильна армія, але слабка економіка. Виявилось, що навпаки. Армія слабка.

…Росія аж ніяк не голодує. З такими темпами вона може протриматись доволі довго".

Деталі: На його думку, інтенсивне застосування безпілотників з обох боків зумовило неможливість проведення як російських, так і українських наступальних операцій. Ще один фактор – щільність мінних полів.

ВІДЕО ДНЯ

Українські висадки в окупованому Криму в 2023 році Буданов прокоментував так: "Дехто вважав їх неможливими. Це дає надію – особливо українцям на півострові, які уже 10 років живуть під російською окупацією, і багато хто з них уже почав опускати руки".

Більше деталей: Буданов наголосив, що нинішніх західних санкцій недостатньо. Він вважає, що санкції повинні були б зачепити основні сектори економіки РФ: енергетику, металургію і фінансову систему загалом.

Очільник розвідки наголосив, що потрібно більше снарядів і артилерійських систем. Він уточнив, що йдеться не лише про сучасні технології, а й про старі, які вже не використовуються. 

Пряма мова: "Тим, хто за кордоном вважає, що "втомився" від України, доведеться піклуватись про московитів, коли вони прийдуть займати їхні власні території;

Держава-агресор Росія веде війну не лише проти України. Вона веде війну проти НАТО, про що з самого початку твердить їхня пропаганда".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: