Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Український фігурист на Чемпіонаті Європи вийшов на лід у сорочці з "плямою крові"

Субота, 13 січня 2024, 01:46
Український фігурист на Чемпіонаті Європи вийшов на лід у сорочці з плямою крові
Іван Шмуратко, фото: Getty Images

Український фігурист Іван Шмуратко у довільній програмі Чемпіонату Європи з фігурного катання вийшов на лід у сорочці з червоною плямою.

Джерело: "Суспільне. Спорт"

Деталі: Шмуратко першим розпочав виступи у довільній програмі.

Реклама:

Коментуючи зміст довільної програми Шмуратко пояснив: заклав у неї сенс стану перебування між життям та смертю. А вихід на лід у сорочці з червоною плямою — смертю людей від ракет.

У короткій програмі Шмуратко показав історію дитини, яку вбиває ракета, а також батька, який продовжує жити з цим далі. А вже у довільній має показати подальший розвиток цієї історії.

Іван Шмуратко, фото Getty images
Іван Шмуратко, фото Getty images

Пряма мова Шмуратка: "Буде ще одна програма, нова історія. Історія дитини з моєї короткої програми — це буде продовження її шляху після смерті, як її вбила ракета.

ВІДЕО ДНЯ

Який зміст вкладав? Астрал, між життям та смертю. Не більше, і не менше. Неспівставно більше можна передати, ніж словами. Елемент з кров'ю? Бо ось так воно є, буквально. Люди від ракет так вмирають, з кров'ю".

За свій виступ Шмуратко отримав 140.70 балів, це 12-й результат у довільній програмі. А за сумою балів (коротка + довільна) мав 210.65 бала — 14-те місце.

Довідково: 

  • Іван Шмуратко 22-річний український фігурист, який представляє Київ та спеціалізується на одиночному катанні.
  • Учасник і фіналіст Олімпійських ігор-2022 (24-те місце), учасник чемпіонатів світу (найкращий результат – 21-ше місце 2021 року).
  • На чемпіонаті Європи з фігурного катання Шмуратко виступає втретє у кар'єрі. На Євро-2022 показав найкращий за 20 років результат України в чоловічому одиночному катанні – 12-те місце.
  • Чотириразовий чемпіон України (2018-2021 роки).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: