Більше 80 бойових зіткнень від початку доби, ситуація складна – зведення Генштабу

Понеділок, 15 січня 2024, 20:02
Більше 80 бойових зіткнень від початку доби, ситуація складна – зведення Генштабу
Фото: Генштаб

Ситуація в зоні бойових дій на сході та півдні України залишається складною, від початку доби відбулося 86 бойових зіткнень.

Джерело: зведення Генштабу ЗСУ станом на 18.00 15 січня

Дослівно: "Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Реклама:

Протягом доби відбулось 86 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 31 авіаційний ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах".

Деталі: В Генштабі повідомили, що українські сили відбили 2 атаки на Куп’янському напрямку (біля Синьківки), 12 атак на Лиманському напрямку, 18 атак в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області та Григорівки, Верхньокам’янського Донецької області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 6 атак, на Авдіївському напрямку – 16 атак та ще 15 атак в районах Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

ВІДЕО ДНЯ

На Мар’їнському напрямку ворог 11 разів безуспішно намагався прорвати оборону ЗСУ. На Запорізькому напрямку українські війська відбили 2 атаки.

"Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив 1 безуспішний штурм позицій наших військ", - також повідомили в Генштабі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: