Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Пентагоні розкрили деталі нового "Рамштайну": увага на довгострокових потребах України

Вівторок, 23 січня 2024, 12:10
У Пентагоні розкрили деталі нового Рамштайну: увага на довгострокових потребах України
Ілюстративне фото Getty Images

У Пентагоні назвали ключову тему найближчого засідання Контактної групи з питань оборони України 23 січня – увагу зосередять на довгострокових потребах України.

Джерело: речниця американського оборонного відомства Сабріна Сінгх, яку цитує AP, повідомляє "Європейська правда"

Деталі: Зустріч вона відбуватиметься у момент, коли США не мають грошей і не можуть надіслати боєприпаси та ракети, необхідні Україні для боротьби з Росією, оскільки рішення про пакет допомоги все ще не ухвалене у Конгресі.

Реклама:

Речниця Пентагону підкреслила, що США сподіватимуться на допомогу Україні з боку інших союзників.

"Незважаючи на те, що ми не можемо надати свою допомогу у сфері безпеки прямо зараз, наші партнери продовжують це робити", – сказала Сінгх.

Що було раніше:

ВІДЕО ДНЯ
  • Міністр оборони США Ллойд Остін, який спільно з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Чарльзом Брауном головуватиме на засіданні Контактної групи з питань оборони України 23 січня, візьме в ній участь із дому.
  • Останнє засідання у форматі "Рамштайн" відбулось у листопаді 2023 року, воно теж відбувалось у віртуальному форматі. Після нього стало відомо про створення низки нових коаліцій на підтримку обороноздатності України, зокрема з розбудови протиповітряної оборони, дронів, військово-морських і військово-повітряних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: