Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦРУ намагається завербувати подвійних агентів у Росії через соцмережі

Вівторок, 23 січня 2024, 16:15
ЦРУ намагається завербувати подвійних агентів у Росії через соцмережі
Символіка ЦРУ, фото Getty Images

Центральне розвідувальне управління США випустило нове російськомовне відео, в якому намагається переконати співробітників російської розвідки перейти на бік Сполучених Штатів і працювати подвійними агентами.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на канал ЦРУ в Twitter (Х)

Деталі: Відео американських розвідників, опубліковане в соцмережі, намагається звернутися до патріотично налаштованих росіян, які працюють у розвідці і можуть відчувати себе зрадженими через корупцію в еліті та погане забезпечення російських збройних сил.

Реклама:

Вигаданий головний герой відео – 35-річний чоловік, співробітник Головного розвідувального управління РФ (ГРУ), який вважає себе патріотом, що любить Росію і колись служив десантником.

"Чи вистачить у мене мужності протистояти цій зраді?", – запитує він, перш ніж сказати, що справжній ворог знаходиться всередині Росії у вигляді корумпованого керівництва та еліти.

"Вище керівництво продало країну за палаци і яхти, в той час як наші солдати жують гнилу картоплю і стріляють з доісторичної зброї. Наші люди змушені давати хабарі, щоб просто знайти роботу", – говорить чоловік.

ВІДЕО ДНЯ

"Російський розвідник" каже, що його патріотизм підштовхнув його до дій і співпраці з ЦРУ, а фінальний кадр відео показує, як він зв'язується з ЦРУ мобільним телефоном.

"Ті, хто вас оточує, можуть не хотіти чути правду. Але ми хочемо. Ви не безсилі", – йдеться у вербувальному відеоролику.

Директор ЦРУ Вільям Бернс заявив у липні 2023 року, що невдоволення деяких росіян війною в Україні створює рідкісну можливість для вербування шпигунів, і що ЦРУ не збирається цю можливість втрачати.

ЦРУ запустило кампанію, яка покликана переконати незадоволених війною в Україні та життям жителів РФ поділитися секретною інформацією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...