Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держдеп США пропонує $10 млн винагороди за інформацію про фінансування ХАМАСу

Субота, 6 січня 2024, 02:17
Держдеп США пропонує $10 млн винагороди за інформацію про фінансування ХАМАСу
ТУНЕЛІ ХАМАСУ В ГАЗІ, ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО LIGHTROCKET VIA GETTY IMAGES

Державний департамент США пропонує винагороду до 10 мільйонів доларів за інформацію, що допоможе підірвати фінансові механізми угруповання ХАМАС.

Джерело: Держдеп США

Деталі: Департаменту потрібна інформація про фінансових посередників ХАМАС Абдельбасіта Хамзу Ельхасана Хайра, Амера Камаля Шарифа Альшаву, Ахмеда Саду Джахлеба, Валіда Мохаммеда Мустафу Джадаллу та Мухаммада Ахмада 'Абд Аль-Даїма Насраллу.

Реклама:

Абдельбасіт Хамза Ельхассан Мохамед Кхайр, "Хамза" є фінансистом ХАМАС із Судану, який керував багатьма компаніями в інвестиційному портфелі ХАМАС і раніше брав участь у переказі майже 20 мільйонів доларів ХАМАСу. Він визнаний США спеціальним глобальним терористом (SDGT). Мережа, яку Хамза використовує для відмивання грошей і отримання прибутку для ХАМАС, включає суданську компанію Al Rowad Real Estate Development, яку Міністерство фінансів США призначило SDGT у травні 2022 року. Хамза також має давні фінансові зв’язки з Аль-Каїдою і пов'язані з Усамою бен Ладеном компанії в Судані.

Амер Камал Шариф Альшава, Ахмед Саду Джахлеб і Валід Мохаммед Мустафа Джадалла  є оперативниками ХАМАС і є частиною інвестиційної мережі ХАМАС у Туреччині.

Альшава, що проживає в Туреччині,   є головним виконавчим директором (CEO) компанії Trend GYO і працював членом правління кількох інвестиційних портфельних компаній ХАМАС.

ВІДЕО ДНЯ

Джахлеб, що проживає в Туреччині, працює секретарем ХАМАСу з інвестиційного портфеля та координує різноманітну діяльність для компаній, які контролюються ХАМАС, і офіційних осіб ХАМАС.

Джадалла, що проживає в Туреччині,   входить до правління кількох інвестиційних портфельних компаній.

Мухаммад Ахмад ' Абд Аль-Даїм Насралла є давнім агентом ХАМАСу і має тісні зв'язки з іранськими організаціями. Він брав участь у перерахуванні десятків мільйонів доларів ХАМАСу, в тому числі військовому крилу ХАМАСа.

18 жовтня 2023 року Міністерство фінансів США призначило всіх п’ятьох осіб SDGT.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: