Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни знайшли уламки боєприпасу у Волгоградській області

Вівторок, 9 січня 2024, 11:46
Росіяни знайшли уламки боєприпасу у Волгоградській області
Уламки боєприпасу, знайдені у Волгоградській області РФ, колаж із фото з соцмереж

У селі Великий Морець в Єланському районі Волгоградської області Російської Федерації впав боєприпас, люди не постраждали. 

Джерело: "Кавказский Узел" із посиланням на місцеву владу, соцмережі та інші видання; Astra

Деталі: За даними джерел, 8 січня літаючий об'єкт упав на околиці села Великий Морець, яке розташоване між Воронежем і Саратовим, на північ від Волгограда. Відео з об'єктом, що впав, уночі опублікували в пабліку "Подслушано. Волгоград Красноармейский" у соцмережі "ВКонтакте". 

Реклама:

На кадрах одного ролика показано довгасті предмети, що летять у небі, – автор стверджує, що це ракети. Потім показано зламані дерева, електронні плати, металевий об'єкт, що лежить на землі, схожий на уламок ракети. Далі показано поле з металевим уламком на ньому і довгастим предметом, також схожим на частину ракети.

На другому ролику показано кілька металевих довгастих предметів, що лежать у полі. На одному з них є відеокамера.

Інформацію про об'єкт підтвердила голова адміністрації села Галина Зуєва. Вона зазначила, що відомості передано в екстрені служби. У Єдиній чергово-диспетчерській службі Єланського району від коментарів відмовилися, а в управлінні МНС у Волгоградській області заявили, що не отримували повідомлень із цього приводу.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники залізниці під час розчищення переїзду в Єланському районі виявили об'єкт, що нагадує частину боєприпасу, екстрені служби оточили місце падіння цього об'єкта.

Місцеві жителі припускають, що це частина боєприпасу або безпілотника.

Нагадаємо: З початку повномасштабної війни РФ проти України в Росії неодноразово падали "літаючі об'єкти". 

31 грудня 2022 року в полі на території Руднянського району Волгоградської області було виявлено металеві уламки невстановленого об'єкта, що впали з неба. Місцеві жителі припустили в соцмережі, що це уламки ракети.

17 жовтня 2022 року в Краснодарському краї літак Су-34 впав біля дев'ятиповерхового житлового будинку. Інцидент стався в Єйську, загинули 16 осіб.

7 квітня 2022 року стало відомо, що частина стіни житлового будинку в хуторі Фролов Обливського району Ростовської області виявилася зруйнованою після того, як на неї впала авіаційна ракета. Боєзаряд не здетонував, ракету знищили сапери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: