Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратниця Трампа у відповідь на заклик допомогти Україні запропонувала "поцілувати її в дупу"

Четвер, 15 лютого 2024, 18:48
Соратниця Трампа у відповідь на заклик допомогти Україні запропонувала поцілувати її в дупу
Марджорі Тейлор Грін. Фото: Getty Images

Після того, як міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон закликав Конгрес США схвалити допомогу Україні, республіканка і соратниця Дональда Трампа у Палаті представників Марджорі Тейлор Грін запропонувала бритнацю "поцілувати її в дупу".

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на Politico

Деталі: Грін дорікнула Девіду Кемерону після того, як він закликав американських законодавців надати військову допомогу Україні. Він закликав конгресменів не "піддаватися тиранам", як це зробили деякі діячі під час сходження до влади Адольфа Гітлера.

Реклама:

"(Кемерону) потрібно турбуватися про власну країну, і, чесно кажучи, він може поцілувати мене в дупу", – сказала Грін в інтерв'ю Sky News в середу після коментарів Кемерона.

У відповідь на її коментар Кемерон наполіг на тому, що не хоче "читати лекції" США щодо фінансування України. Виступаючи на пресконференції в Польщі в четвер, Кемерон намагався заспокоїти напруженість, водночас закликаючи американських республіканців надати подальшу фінансову та військову допомогу Україні.

"Ми не повинні дозволити Путіну думати, що він може перечекати нас або протриматися довше, і саме тому це голосування в Конгресі має вирішальне значення", – сказав Кемерон.

ВІДЕО ДНЯ

"І я кажу це як людина, яка жодним чином не хоче читати лекції американським друзям або говорити американським друзям, що їм робити", – сказав він, додавши, що має "глибоку і незмінну любов" до США.

Цього тижня Сенат США проголосував за пакетний законопроєкт, який передбачає 61 млрд доларів для України. Але цей проєкт зіткнувся з опором у Палаті представників та критику Дональда Трампа. 

Трамп, зокрема, наполягає на наданні Україні допомоги не у вигляді безповоротних коштів, а у вигляді кредиту.

Спікер Джонсон раніше заявив, що не винесе на голосування законопроєкт, який не містить кроків із захисту південного кордону США. Але деякі республіканці вже публічно тиснуть на Джонсона, вимагаючи схвалення документа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: