Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Загибель українського баскетболіста в Німеччині: поліція затримала 3-х підозрюваних

П'ятниця, 16 лютого 2024, 13:16
Загибель українського баскетболіста в Німеччині: поліція затримала 3-х підозрюваних
Фото: Getty Images

У Німеччині затримали загалом трьох осіб у справі загибелі 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова. Їх підозрюють у причетності до вбивства, замаху на вбивство і заподіянні серйозних тілесних ушкоджень.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на поліцію землі Північний Рейн-Вестфалія

Деталі: Вранці 16 лютого виконали ордери на арешт 14-річного хлопця із Герне родом з Греції, а також 14-річного і 15-річного хлопців родом із Сирії, що проживають у Гельзенкірхені. Двоє з цих підлітків фігурували і в перших повідомленнях.

Реклама:

14-річного хлопця після першого затримання відпускали, оскільки доказів для тримання під вартою на той момент було недостатньо. 

Розслідування у справі триває. 

Що було раніше:

ВІДЕО ДНЯ
  • Увечері 10 лютого 17-річному українцю завдали серйозних поранень на автобусній зупинці у місті Оберхаузен, внаслідок яких він помер у лікарні. Поліція встановила, що цьому передувала суперечка з групою молодих людей, яка почалась в автобусі і потім продовжилася на зупинці. 
  • Також повідомлялося, що 15-річний українець отримав серйозні травми в результаті нападу на ґрунті расової ненависті в місті Меттманн поблизу Дюссельдорфа. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування