Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Угорщині не вдалося зняти санкції ЄС з трьох російських олігархів – ЗМІ

Середа, 21 лютого 2024, 12:22
Угорщині не вдалося зняти санкції ЄС з трьох російських олігархів – ЗМІ
Фото: Getty Images

Постійні представники ЄС схвалили продовження поточних санкцій проти Росії і Білорусі на пів року, не підтримавши спробу Угорщини виключити зі списків імена трьох російських олігархів, зокрема, Алішера Усманова, В’ячеслава Кантора та Дмитрія Мазепіна.

Джерело: редактор "Радіо Свобода" з питань Європи Рікард Джозвяк з посиланням на свої джерела, передає "Європейська правда"

Пряма мова: "Посли ЄС також домовилися про продовження санкцій проти понад 1900 російських і білоруських фізичних та юридичних осіб ще на 6 місяців".

Реклама:

Деталі: За даними журналіста, Угорщина хотіла виключити зі списку російських олігархів Алішера Усманова, В’ячеслава Кантора та Дмитрія Мазепіна-молодшого, але знову зазнала невдачі.

Що було раніше:

  • На початку лютого, Суд ЄС постановив, що російсько-узбецький металургійний і телекомунікаційний магнат Алішер Усманов та ексвіцепрем’єр РФ Ігор Шувалов залишаться у списку санкцій Європейського Союзу.
  • Постійні представники ЄС у середу також дали згоду на схвалення 13-го пакета санкцій проти Росії, який має бути остаточно затверджений до другої річниці російського вторгнення в Україну.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...