Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сирський та Умєров на передовій обговорили подальші кроки для захисту військ від дронів та КАБів

Понеділок, 26 лютого 2024, 11:41
Сирський та Умєров на передовій обговорили подальші кроки для захисту військ від дронів та КАБів
рустем Умєров, Олександр Сирський, фото: Facebook Сирського

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров побували на командних пунктах в районі бойових дій, де обговорили захист військ від дронів та ударів з повітря КАБами.

Джерело: Сирський у Facebook

Пряма мова Сирського: "Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їх відповідальності. Ворог регулярно штурмує позицій наших військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю.

Реклама:

Під час візиту ми детально проаналізували поточну ситуацію та обговорили необхідні подальші кроки, в першу чергу захисту військ від дронів та ударів з повітря КАБами, а також підсилення окремих ділянок фронту". 

Деталі: За словами Сирського, під час спілкування з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях він в черговий раз звернув увагу на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя військових.

Головнокомандувач зазначив, що задля покращення боєздатності, стійкості та управління підрозділами невідкладно на місці ухвалив декілька рішень. Про які саме рішення йдеться, Сирський не уточнив.

ВІДЕО ДНЯ

Також Сирський та Умєров вручили нагороди кращим воїнам за мужність та героїзм, проявлені ними в боях на Авдіївському, Лиманському, Бахмутському та інших напрямках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: