Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За 800 метрів до кордону: на Закарпатті затримали таксиста-переправника

Середа, 20 березня 2024, 14:32
За 800 метрів до кордону: на Закарпатті затримали таксиста-переправника
Фото: Державна прикордонна служба України

На Закарпатті прикордонники затримали таксиста, який намагався переправити до Словаччини чоловіка.

Джерело: Державна прикордонна служба України 

Дослівно: "Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського загону ліквідували стійкий канал незаконного переправлення осіб призовного віку через українсько-словацький кордон. 

Реклама:

Місцевий таксист підшуковував вихідців зі східних та південних регіонів України і за грошову винагороду організовував їх незаконний перетин держрубежу у межах Ужгородського району".

 
Фото: ДПСУ

Деталі: За даними слідства, на початку березня 2024 року в місті Ужгород чоловік зв’язався з жителем Одеської області та запропонував за 2500 доларів довезти його у прикордоння й розповісти як перетнути кордон. Зловмисник взяв з ухилянта аванс у розмірі 1500 доларів та домовився з ним про дату і час зустрічі.

У визначений день чоловіки разом на таксі поїхали до місця, звідки одесит мав йти далі пішки.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці повідомляють, що затримали переправника та його „клієнта" за 800 метрів від кордону біля населеного пункту Паладь Комарівці під час передачі другої частини коштів у розмірі 38 600 гривень. 

 
Фото: ДПСУ

Організатору незаконної схеми повідомили про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з правом внесення застави в розмірі 151 400 гривень.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування