Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ворог 19 разів намагався штурмувати на Новопавлівському напрямку – Генштаб

П'ятниця, 12 квітня 2024, 19:33
Ворог 19 разів намагався штурмувати на Новопавлівському напрямку – Генштаб
Фото українського військового - регіональне управління сил ТрО "Схід"

За минулу добу на фронті відбулось 81 бойове зіткнення, ворог завдав 2 ракетних та 72 авіаційних ударів, здійснив 116 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 12 квітня

Дослівно: "Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 4 зенітно-ракетних комплексах противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Реклама:

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 засобах протиповітряної оборони та 1 станції РЕБ противника".

Деталі: На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 24 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.

ВІДЕО ДНЯ

На Авдіївському напрямку захисники відбили 16 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Новобахмутівка, Бердичі, Первомайське та Нетайлове Донецької області, де ворог, намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Костянтинівка, Водяне Донецької області, де ворог 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 3 рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснив 5 безуспішних атак на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування