Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Двоє чоловіків напали на прикордонників на Рівненщині

Четвер, 18 квітня 2024, 14:23
Двоє чоловіків напали на прикордонників на Рівненщині
фото ДПСУ

У Рівненській області двоє чоловіків напали на прикордонний наряд.

Джерело: Держприкордонслужба

Деталі: Повідомляється, що в ніч на 18 квітня неподалік н.п. Зарічне прикордонному наряду, який під час виконання завдань рухався службовим автомобілем, перегородив дорогу інший транспортний засіб.

Реклама:

Підійшовши до автомобіля для з’ясування причин блокування дороги, прикордонники виявили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані.

Вимогу правоохоронців надати для перевірки документи та провести огляд авта чоловіки проігнорували, почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися. Без жодних пояснень один з них завдав удару в обличчя прикордоннику.

На місце події наряд викликав співробітників поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Обох правопорушників затримали. За злісну непокору законній вимозі прикордонників на осіб складено адміністративні протоколи.

Також до Нацполіції направлено повідомлення про кримінальні правопорушення за ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" та ст. 122 "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" КК України.

Прикордонник із травмами звернувся до медичного закладу.

Дослівно ДПСУ: "Зауважимо, що будь-які насильницькі дії проти військовослужбовців є не припустимими, тим паче заподіяння шкоди життю і здоров’ю захисників під час виконання ними обов’язків військової служби та вчинення дій згідно з чинним законодавством України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування