Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – росіянин

Неділя, 28 квітня 2024, 10:07
У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – росіянин
ілюстративне фото: Polizei München

Поліція німецької Баварії повідомила смертельний інцидент перед торговим центром у місті Мурнау, внаслідок якого померли двоє громадян України; підозрюваний у вбивстві – громадянин Росії.

Джерело: поліція, "Європейська правда"

Деталі: Сповіщення про двох чоловіків з тяжкими пораненнями у Мурналу надійшло близько 17:20 у суботу. На час приїзду медиків один чоловік вже помер. Другий, що теж мав тяжкі поранення, невдовзі помер у лікарні.  

Реклама:

Загиблі виявилися 23-річним і 36-річним громадянами України, які проживали у сусідньому районі Гарміш-Партенкірхен. 

Після негайних слідчих дій неподалік від місця події затримали 57-річного підозрюваного – громадянина Росії, чоловіка затримали у нього вдома. 

Кримінальна поліція під керівництвом прокуратури Мюнхена розслідує подію як подвійне вбивство. Прокуратура просить суд обрати запобіжним заходом арешт, питання розглянуть вже у неділю. 

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці намагаються встановити загальні обставини події та можливі мотиви. У зв’язку з цим шукають свідків, які можуть повідомити будь-яку корисну інформацію.  

Нагадаємо: У лютому в Німеччині викликала резонанс загибель 17-річного баскетболіста з України Володимира Єрмакова після нападу компанії молодих людей. 

Невдовзі у лікарні помер інший постраждалий у результаті цього ж нападу – 18-річний український баскетболіст Артем Козаченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: