БЮТ відкликав позов до Партії регіонів?

Середа, 19 вересня 2007, 13:24

Керівник юридичного департаменту Партії регіонів Сергій Ківалов заявляє, що Блок Юлії Тимошенко відкликав свій позов до Партії регіонів у зв'язку з критикою на адресу блоку і її лідера Юлії Тимошенко.

Як повідомляє в середу "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Ківалова, 18 вересня, Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення, яким затвердив правову позицію Партії регіонів з питання про матеріали, розміщені на партійному сайті.

За словами Ківалова, 14 вересня БЮТ звернувся в суд з позовом до Партії регіонів із приводу матеріалу "Допоможи Тимошенко піти назавжди!".

У заяві регіонали закликали виборців проголосувати проти БЮТ на позачергових виборах, критикували корупційні схеми "Єдиних енергетичних систем України", які очолювала Тимошенко.

За інформацією Ківалова, у своєму позові БЮТ обвинуватив Партію регіонів у порушенні закону. 18 вересня після того, як Партія регіонів виклала в суді свою позицію, БЮТ відкликав свій позов, а столичний окружний суд, як наслідок, закрив провадження у справі.

"Підкреслю, що в результаті судового розгляду, відомості, викладені в журналістській статті, так і не були спростовані БЮТ", - резюмував Ківалов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування