Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зізналася, що одного разу прийшла в Кабмін у різних туфлях

Четвер, 20 вересня 2007, 16:44

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила довіряє своїм партнерам по демократичному табору, незважаючи на чутки про існування домовленостей між Партією регіонів і "Нашою Україною" - "Народною Самообороною".

"Ми щодня чуємо різні плітки про те, що Балога сказав Колеснікову і про що Ющенко домовився з Ахметовим. Але ми віримо в порядність і здоровий глузд наших соратників", - сказала Тимошенко в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине".

Коментуючи інформацію про те, що під час візиту у Керч Партія регіонів нібито намагалася перешкодити її пересуванню, використовуючи "велику рогату худобу" для блокування траси, Тимошенко сказала:

"Янукович і К° ще не досягли того рівня всевладдя, коли могли б наказувати коровам, де їм стояти, що кричати назустріч Тимошенко і якими прапорцями розмахувати. Мабуть, навіть корови відчули, що "покращення життя вже сьогодні", м'яко кажучи, не відбулося, і категорично відмовилися виконувати інструкції штабу Януковича".

"А взагалі, якщо Партія регіонів у вирішальний момент мобілізувала на боротьбу з нами рогату худобу, то це поганий сигнал для самих "регіонів". Мабуть, люди вже не йдуть на подібні провокації", - додала вона.

На прохання уявити ситуацію спільного перебування з Рінатом Ахметовим на безлюдному острові, Тимошенко сказала:

"Я думаю, у такому драматичному випадку на цьому острові зав'язалася б безкомпромісна і жорстка політична боротьба, оскільки ні на хвилину не сумніваюся, що Рінат Леонідович відразу ж спробував би приватизувати єдину на острові пальму".

Тимошенко також розповіла про курйозний випадок, пов'язаний з її гардеробом:

"Одного разу приїхала на роботу в Кабінет міністрів. Провела два засідання. Потім брифінг. Потім зустріч з якоюсь страшенно важливою закордонною делегацією. Коротше, робочий день уже підходив до кінця. І раптом мені мій охоронець так спокійно каже: "Юлія Володимирівна, а ви знаєте, що на вас взуті різні туфлі?..".

"Коротше, вийшло так, що я цілий день проходила в різних туфлях - синьому і зеленому... Українська політика - це така річ, що не те що вгору, а навіть вниз іноді подивитися нема коли", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування