Шуфрич виставив Гелетею умови "дуелі". Той наполягає на "бої без правил"

Четвер, 29 травня 2008, 11:41

Екс-міністр МНС Нестор Шуфрич і начальник Управління Держохорони Валерій Гелетей вже у п'ятницю можуть зійтися в дуельному двобої в одному зі спортивних залів Києва.

Як пише газета "Сегодня", це може відбутися в Інституті фізкультури чи в школі олімпійського резерву.

Однак для того, щоб бій відбувся, Шуфрич і Гелетей ще повинні узгодити всі його умови, що поки не виходить.

Як відомо, раніше Гелетей висловився в пресі, що був би не проти позмагатися на ринзі із Шуфричем – і останній прийняв виклик.

Як пише "Сегодня", Шуфрич (його секундантом буде Олександр Мандрик, який очолює національну збірну з панкратіону, виду грецької боротьби; він зараз щодня тренує Шуфрича) за правом сторони, якій кинули виклик, відправив лист своєму супротивнику з умовами поєдинку.

Як повідомили газеті у прес-службі депутата, у їх переліку 2 особливих. Перша – Гелетей пише заяву на ім'я президента з проханням про відставку і передає її рефері, який після закінчення дуелі передасть її стороні-переможцю (тобто, якщо програє Гелетей, ця заява піде президентові). Друга – суперники роблять письмові заяви про відсутність претензій один до одного за результатами двобою.

Під час поєдинку дуелянти, за умовами Шуфрича, можуть бити один одного кулаками і ліктями в голову чи корпус, ногами в голову, у корпус і по ногах. А ось бити в область потилиці, горла, шиї, хребта, нирок і паху заборонено.

Видання зазначає, що Шуфрич може перемогти Гелетея тільки якщо вони будуть битися, а не боротися. У противному випадку, зважаючи на те, що Гелетей – майстер спорту з дзюдо і самбо, шансів у екс-голови МНС немає.

Гелетей, у свою чергу, погоджується тільки на бій без правил, який не виключає елементів боротьби.

"Хочете, щоб наш поєдинок із Шуфричем відбувся, візьміть його за руки і приведіть у спортзалу (бажано в обідню перерву, тому що я держслужбовець) і подзвоніть мені на мобільний. Протягом 30-40 хвилин я приїду. Але наш поєдинок має бути саме таким, яким його запропонував раніше сам Шуфрич, а саме боєм без правил, а не таким, яким він зараз його пропонує", - сказав Гелетей газеті у відповідь на запитання, чи пристає він на умови Шуфрича.

Гелетей не буде, як цього хоче Шуфрич, писати лист президентові про відставку, тому що він і сам піде з УДО, якщо програє Шуфричу, тому що для нього буде неприйнятно залишатися на своїй посаді.

"Але цього не відбудеться", - упевнений Гелетей. "Нехай, до речі, прийде до нас на тренування в УДО, і найслабший із наших бійців йому вуха надере", - додає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:23
На Донеччині росіяни вдарили по житловому сектору: загинула жінка
17:06
На Полтавщині ТЦК звернулися в поліцію: просять доставити близько 30 тисяч людей до військкоматів
17:05
"Спроба покращити імідж": Комісію ООН з прав жінок очолила Саудівська Аравія
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
Усі новини...