Мартиненко поставив Ющенка "на місце": "Не все відбувається з Вашої волі"

Четвер, 12 березня 2009, 17:44

Голова фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Мартиненко не має наміру виходити зі складу партії "Народний Союз Наша Україна" і складати свій депутатський мандат.

Про це повідомляє його прес-служба.

"Ви дарма робите свої заклики про вихід (із НСНУ) і складення (депутатського мандата)", - сказав він, вочевидь, коментуючи заяву заступника глави секретаріату президента Андрія Кислинського про те, що Мартиненка можуть виключити з партії, у відповідь на його бачення майбутнього партії без президента Віктора Ющенка.

"З таким само успіхом колишній член КПРС Ющенко міг би вимагати вийти з Компартії її лідера (Петра) Симоненка через те, що він вимагає імпічменту президента", - додав Мартиненко.

При цьому лідер фракції "НУ-НС" наголосив, що став депутатом Верховної Ради не завдяки главі держави.

"Годі вважати, що все довкола у світі відбувається тільки з вашої волі. Я не завдяки вам прийшов у парламент. Це Віктор Ющенко став президентом завдяки тим, хто проводив його кампанію й організовував Майдан, завдяки тим мільйонам людей, які повірили й підтримали його, а потім розчарувалися в Ющенку", - заявив Мартиненко.

Він зазначив, що президенту не варто давати доручення співробітникам свого секретаріату робити заяви про політичну ситуацію усередині партії.

Мартиненко у чергове закликав Ющенка залишити лави НСНУ й заявив, що партія сьогодні існує не завдяки Ющенку, а всупереч йому.

"Дуже прошу президента і його кислинських припинити оперувати у своїх заявах словами "чесність" і "моральність". В їх устах вони звучать просто смішно. Особливо після "маски-шоу" на захист приватних інтересів олігархів", - застеріг Мартиненко, повідомила прес-служба партії.

Щодо результатів виборів у Києві, лідер фракції нагадав, що "глава держави підтримував на них не свою політичну силу, а правлячий у столиці блок, і зробив усе, щоб НСНУ не пройшла до Київради".

"Якщо ж керуватися вашою логікою щодо відсотків, то Ющенку слід негайно подати у відставку. Адже його рейтинг, який колись складав понад 50%, нині "з’їхав" до 3%. І при продовженні подібних дій та заяв взагалі стане від’ємним", - додав Мартиненко.

Як відомо, раніше Кислинський закликав голову фракції "НУ-НС", голову Київської міської організації партії "Народний союз "Наша Україна" Мартиненка – у відповідь на його заклик до Ющенка залишити лави НСНУ – вийти з "Нашої України" і відмовитися від депутатства.

Українські новини,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування