Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" пройшли по слідах бютівця, що підозрюють у причетності до вбивства

Понеділок, 22 червня 2009, 12:00

Партія регіонів наполягатиме на створенні тимчасової слідчої комісії щодо розслідування обставин загибелі жителя смт. Голованівськ Кіровоградської області, у причетності до якої підозрюють депутата від БЮТ Віктора Лозинського.

Про це на погоджувальній раді в понеділок заявив член Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Нас не може не хвилювати той факт, що депутат від БЮТ спільно з представниками районних правоохоронних органів убив людину тільки за те, що вона зайшла в його мисливське господарство", - заявив регіонал.

"Ми будемо наполягати, щоб на цьому тижні було проголосовано створення тимчасової слідчої комісії щодо даного питання", - додав він.

Єфремов сказав, що депутати від Партії регіонів вже побували на місці подій "і по гарячих слідах вони роздивилися те, що там відбулося".

"Я не хотів би розпалювати дану ситуацію, але коли міністр внутрішніх справ заступається за депутата тільки через те, що він має корочку, то ви знаєте, мені цю корочку хотілось би здати. Тому що так жити не можна у державі", - заявив депутат.

"Бідна людина зайшла в мисливське господарство і її починають травити джипом і потім у нього стріляють, та ще й добивають і при цьому органи, які мають захищати цю людину, фактично беруть участь в цьому. Ми не повинні залишати це без уваги і повинні карати за це незалежно від посади, яку займає та чи інша людина", - додав Єфремов.

Депутат також нагадав голові Верховної Ради Володимиру Литвину про прохання Партії регіонів щодо запрошення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до Верховної Ради з тим, щоб він вибачився перед депутатом ПР Борисом Колесніковим і спростував свої недостовірні, за рішенням суду, заяви.

Як відомо, 16 червня близько 20.00 неподалік від смт. Голованівськ Кіровоградської області в результаті сутички з народним депутатом від БЮТ Лозинським, Голованівським районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальским загинув чоловік 1954 року народження.

Відповідно до одержаної інформації, депутат разом з місцевими керівниками прокуратури і МВС їхав в автомобілі уздовж мисливських угідь. В людині на узбіччі вони запідозрили браконьєра.

Згідно з попередніми даними, той стріляв у бік машини. Після цього між чоловіками виникла сутичка, в результаті якої депутат, прокурор і працівник правопорядку затримали нападника.

За наявними даними, ним виявився безробітний житель Голованівського району. Його було доставлено до Голованівської центральної райлікарні з діагнозом "травматичний шок і вогнепальне поранення", де помер під час надання йому медичної допомоги.

У Лозинського, Горбенка і Ковальського діагностовано порізи й удари, які вони одержали під час опору чоловіка. У загиблого було виявлено й вилучено дві одиниці вогнепальної зброї і ніж.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування