ТИМОШЕНКО ВЖЕ ОБІЦЯЄ НЕ ЛИШЕ КІНЧАТИ, АЛЕ Й ЛАМАТИ ХРЕБЕТ

Понеділок, 7 грудня 2009, 12:53
 

Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє звільняти чиновників Держкомзему, які не видають безкоштовних актів на землю.

Про це вона заявила на зібранні за участі представників місцевого самоврядування у понеділок

За її словами після впровадження урядової програми щодо видачі безкоштовних актів на користування землею, з 6, 5 мільйонів людей, документи отримали лише близько 1 мільйону.

Причиною тому, на переконання Тимошенко, став "шалений спротив і саботаж, який чиниться з боку приватних структур (посередників) біля кожного структурного підрозділу Держкомзему, окремих чиновників Держкомзему, і навіть окремих політично заангажованих голів сільських та селищних рад"

"Коли ми вивчили ситуацію, я була просто шокована. Тому що якась бабуся в селі, яка має свою присадибну ділянку, мусила пройти більше 60 чиновників. Вона мусила всіх задовольнити, роздати все, що в неї просили", - обурилася Тимошенко

"Сьогодні, помінявши вже близько 300 чиновників Держкомзему, я ще до кінця не можу зламати хребет земельній мафії", - додала вона

"Але я знаю по прізвищах - хто видав акти, а хто ні, хто скільки їх видав. І ми сьогодні як гнилі зуби видаляємо їх з нашого суспільного життя. І ставимо нових, чітких, зрозумілих, відданих справі людей, і так і будемо далі робити", наголосила прем'єр.

Як відомо, раніше Тимошенко обіцяла "кінчити" тих, хто 18 років грабував Україну.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування