Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виробництво паспортів і прав припиняється через "крадіжки Турчинова"?

Понеділок, 4 січня 2010, 14:22
 

Консорціум "ЄДАПС" заявляє про необхідність зупинити свою роботу через "крадіжки коштів з держскарбниці першим віце-прем'єром Олександром Турчиновим".

Про це йдеться в заяві консорціуму, який займається виробництвом паспортів, водійських прав та інших документів.

Консорціум заявляє, що "у грудні 2009 року, по суті справи, з держбюджету було викрадено гроші, які громадяни України справно перераховували за оформлення паспортів, прав водіїв, свідоцтв про реєстрацію авто та інших держдокументів".

"Така ситуація склалася через те, що урядові чиновники - перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, заступник міністра Кабміну Сергій Чеботар і ряд інших - розкрадають гроші з держбюджету", - заявляє "ЄДАПС".

Посилаючись на ЗМІ, консорціум зазначає, що під час оформлення паспортів з громадян "додатково стягуються незаконні платежі через різні структури-присоски".

"Всі ці компанії куруються Олександром Турчиновим, Сергієм Чеботарем, головою нелегітимною міграційної служби Ігорем Репешком та його ставлениками", - заявляє "ЄДАПС".

Консорціум стверджує, що в грудні 2009 року, "не отримуючи жодної копійки від держави, за власні гроші виконував взяті перед громадянами України зобов'язання" - виробляв необхідні документи та елементи захисту до них.

"Не маючи більше можливості фінансувати корупційний уряд", консорціум заявляє про те, що зупиняє свою роботу.

"Робиться це не через наявність якихось внутрішніх проблем, а з причини крадіжки грошей з держскарбниці", - пояснює консорціум.

"Ці гроші йдуть у невідомому напрямку, незважаючи на те, що кожен громадянин завчасно і повністю оплачує оформлення та виготовлення паспортів, прав водіїв, свідоцтв про реєстрацію багатьох інших документів", - додає він.
  
"ЄДАПС" обіцяє повернутися до виконання всіх державних контрактів, щойно Держказначейство виконає свої зобов'язання і поверне "незаконно утримувані гроші".

У разі невидачі громадянам яких-небудь документів органами держвлади консорціум рекомендує звертатися до приймальні прем'єра, першого віце-прем'єра, глави Держказначейства і заступника міністра Кабміну.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування