ПІСЛЯ ПЕРШОГО ТУРУ МАЙДАН ЗАБОРОНЕНО

Середа, 13 січня 2010, 10:47
 

Окружний адмінсуд Києва заборонив проведення масових акцій на Майдані Незалежності в Києві 9 січня - 5 лютого на вимогу КМДА.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на представника Головного управління внутрішньої політики міськадміністрації.

"Позов (міськадміністрації) задоволений повністю", - сказав представник.

У своєму позові міськадміністрація просила суд обмежити проведення масових акцій на Майдані в період виборів президента політичним партіям та громадським організаціям.

Відповідачами за позовом міськадміністрації виступали всеукраїнське об'єднання "Свобода", міські організації Партії регіонів і партії "Батьківщина", а також низка громадських організацій, які на момент подачі позову подали в мерію заявки на проведення масових акцій у центрі міста.

За словами представника, рішення про обмеження акцій на Майдані суд прийняв 29 грудня 2009 року.

Як повідомлялося, раніше київська міськорганізація ПР подала заявку в КМДА на проведення масових акцій у центрі Києва, починаючи з 18 січня.

ПР подала заявку на проведення акцій на Майдані Незалежності, Європейській, Софійській та Михайлівській площах й інших центральних вулицях, але міськадміністрація рекомендувала не проводити акції на Майдані.

Вибори президента відбудуться 17 січня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...