БЮТ кричить, що охорона Януковича "жорстоко побила" грузинську журналістку

Понеділок, 18 січня 2010, 00:15
 

БЮТ заявляє, що охорона Віктора Януковича жорстоко побила журналістку грузинського телеканалу "Руставі-2" Теа Адеішвілі.

Про це журналістка повідомила у коментарі прес-службі БЮТ.

За її словами, одразу після того, як Янукович закінчив свій брифінг у прес-центрі, вона підійшла до нього, і представившись, попросила прокоментувати відносини між Україною і Грузією у випадку обрання Януковича президентом.

"У той же момент охоронець Януковича наніс жінці удар ліктем в живіт. При цьому Віктор Янукович почав розгулювати приміщенням прес-центру, поглядаючи, як його охоронці завдають жінці тілесні ушкодження", - сказано у повідомленні.

Побачивши, що Янукович не робить їм зауваження, охоронці почали жорстоке побиття, стверджують у БЮТ.

Теа Адеішвілі планує звернутися до посольства Грузії з метою вжити необхідних дипломатичних кроків для захисту своїх прав.

Водночас, як передає кореспондент Української правди, присутній під час інциденту, охоронці не дали журналістці поставити запитання Януковичу, відштовхнувши від лідера ПР.

Журналістка намагалася прорвалася до Януковича, коли його вже виводили з зали і поставити йому питання, але Янукович не захотів на нього відповідати.

Після цього один з охоронців притримав журналістку і відштовхнув її від Януковича.

Жінка намагалася наздогнати лідера ПР з криками: "Навіщо ви так чините", але охоронці продовжували її притримувати і не підпускали до Януковича.

Водночас журналістам російського РТР також не дали поставити питання Януковичу.

Коли журналісти і фотографи намагалися наздогнати Януковича, вони ледь не розтрощили ліфт готелю "Інтерконтиненталь".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування