ТИМОШЕНКО ДАЄ ТІГІПКУ СВОЄ КРІСЛО

Середа, 20 січня 2010, 13:42

Прем'єр Юлія Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку посаду прем'єр-міністра у випадку обрання її президентом.

Про це вона заявила на прес-конференції у Кабміні.

"Я запропонувала Сергію Тігіпку не лише бути партнером у цій важкі роботі, а й також посаду прем'єр-міністра, якщо в нього є така амбіція. Зараз рішення й відповідь за ним", - заявила Тимошенко.

Прем'єр також пообіцяла повторити цю пропозицію після виборів.

Водночас вона наголосила, що "люди, які голосували за всіх кандидатів від демократичних сил - Тигіпка, Яценюка, Гриценка, Супрун, Костенка - не бачать майбутнє країни на чолі з криміналітетом".

"Переконана, що ці люди не зроблять вибір на ту користь (Януковича). Але я вірю , що відповідальність кандидатів, їх принципи, варті того, щоб об'єдналися в другому турі", - додала вона.

Тимошенко закликала всіх демократичних кандидатів "хоча б в одному кроці від розстрілу об'єднатися заради України".

"Між демократичними кандидатами були незрозумілі протистояння в основі яких лежали лише амбіції і нічого, щоб служило Україні. Я скільки в мене вистачало сил намагалася єднати демократичну команду. І після розвалу демократичної коаліції її з великими силами вдалося відновити", - заявила вона.

"Я звертаюсь до всіх демократичних сил, я просто пропоную вам спільну командну роботу, спільний захист України в цей важкий час випробувань. Я пропоную забути образи перед обличчям можливого підступу до послаблення нашої незалежності", - наголосила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...