Янукович намагається "купити" Тігіпка і Яценюка місцями в Раді - БЮТ

Четвер, 21 січня 2010, 20:57
Команда Віктора Януковича намагається домовитися про співпрацю з Сергієм Тігіпком і Арсенієм Яценюком в обмін на дострокові парламентські вибори.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) в ефірі 5 каналу.

"Юлія Тимошенко сказала - ви молоді і активні. Формуйте уряд повністю, реалізуйте свою програму, я даю вам повну свободу, як стану президентом", - зазначив він.

"Команда Януковича сказала: хочете створити свої партії, розвивати - ми теж дамо вам можливість. Критикуйте Тимошенко, закликайте людей не приходити на вибори і ми спробуємо організувати дострокові вибори, щоб ви попали у парламент", - наголосив Томенко.

Як відомо, раніше Тимошенко запропонувала Тігіпку посаду прем'єр-міністра. У свою чергу Тігіпко заявив, що попередньо відмовився від цієї пропозиції.

Крім того, Томенко сказав: "Дуже важливий фактор - мала явка у першому турі. Мотиваційний момент дуже важливий, щоб прийшли всі люди. Треба не тільки ділити тих, хто голосував у першому турі, а великий ресурс у тих, хто сумнівалися, чи приходити".

Коментуючи заяву Януковича про те, що Тимошенко не переможе на виборах без підтримки Тігіпка і Яценюка, віце-спікер сказав: "Такі категоричні заяви...це перебільшення. Все ще попереду, боротьба попереду і дискусії попереду".

На питання, чи грає на користь Януковича заклик Яценюка до своїх виборців не підтримувати жодного кандидата у другому турі президентських виборів, він відповів: "Однозначно. Ідеологічно виборець Яценюка в абсолютній більшості голосує за Тимошенко".

"Заклик не голосувати проти обох - це допомога Януковичу. Те, що зробив Арсеній Яценюк - він був vip-агітатором Януковича", - вважає Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News