Кортеж Януковича прирівняли до "технічного транспорту"

15 переглядів
14
Понеділок, 5 липня 2010, 15:04

Виявляється, та сама VIP-дорога, якою донедавна одноосібно користувався Віктор Янукович, перекривалася не заради президентського кортежу, а для проїзду... будівельної техніки.

Принаймні, так думає київська влада і переконує у цьому київських водіїв, які по півгодини на день стояли у пробках на Подолі.

 

Як відомо, Гаванський міст у напрямку "в центр" кілька місяців використовувався ексклюзивно для проїзду президентського кортежу Януковича, що неодноразово фіксували ЗМІ.

"Прості смертні" могли їздити Гаванським мостом тільки у напрямку Оболоні. 

Для Януковича було відкрито рух в протилежному напрямку, з Оболоні на Поділ, а на мості було встановлено шлагбаум. Тобто для Януковича у Києві діяла VIP-дорога з "Межигір'я" в центр.

Екс-заступник київського міського голови Денис Басс у відповіді на запит депутата від НУНС Володимира Ар'єва стверджує, що шлагбаум на Гаванському мості у Києві був потрібен, що забезпечувати "пропуск технологічного транспорту для будівельних цілей".

При цьому Басс нагадує, що навколо Подільського мостового переходу ведуться будівельно-монтажні роботи, "які планується завершити у грудні поточного року".

Наприкінці червня рух по Гаванському мосту заборонили у обох напрямках в зв'язку із завершенням будівництва розв'язки.

Тож тепер Янукович знову "літає" дорогами загального користування. Які для нього, звичайно ж, перекривають.

Фото Олександра Сенька, ZaUa.org. Відео - СТБ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 194.176.100.---fedotto..
жлоб, одне слово.....
IP: 62.80.164.---mustec..
Щось я не второпав - так що зараз проїзд у напрямку Оболоні через Гаваньский міст закритий?
IP: 91.124.107.---крушнаціон..
Апетит приходить під час іди , а так як ці ненажери ( бригада ПроФФесора - Геолога і Ко) ніколи не були нагодованими в дитинстві , як ці свині , вони здатні нас з вами з'їсти , навіть не думаючи , що вони перетворюються в людожерів.
IP: 82.193.97.---kurtik1..
да это Бандюковича нужно четвертовать на майдане! выбрали придурка 30% украинцев, а теперь все страдают! Чтоб на эту тварь что то потяжелее венка упало и прибило его навсегда! Не фиг рулить страной малограмотному енакиевскому гопнику!
IP: 212.144.96.---serjio..
А непогано було б пропустити під час проїзду проФФесорського кортежу кілька одиниць технологічного транспорту в зустрічному напрямку :)
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації