"Сімейне гніздо" Януковича в Донецьку розширюється

1126 переглядів
46
Середа, 29 вересня 2010, 12:16

"Сімейне гніздо" Віктора Януковича в Донецьку не продане, а навіть розширюється.

До такого висновку прийшли журналісти донецького сайту Остров, що вивчили маєток Януковичыв у Донецьку.

Автори нагадують, що, минулого року, щоб виправдати відчуження державної дачі в Межигір'ї, тоді ще кандидат у президенти Янукович заявив, що для можливості сплати непомірної оренди київської резиденції, він "продав будинок у Донецьку".

На думку авторів, якщо президент не бреше, то він продав свій будинок або власній дружині або комусь із синів.

"Принаймні, у Донецьку точно відомо, що сімейне гніздо Януковичів залишилося на місці, з тими ж мешканцями, і навіть стало більшим", - відзначається в матеріалі.

Маєток Януковичів знаходиться в Будьонівському районі Донецька за адресою вул. Райніса 65-а - 65-г. Тут проживає дружина президента і старший син - Олександр. Віктор Янукович-молодший теж має будинок на території резиденції.

До того ж, 24 вересня депутати Донецької міської ради виділили синам Януковича ділянку для експлуатації існуючого адміністративного будинку, госпблоку і спортивного комплексу по вулиці Райніса,65-г.

 

Раніше Олександр Янукович уже побудував для себе триповерховий зруб, у якому, за словами будівельників, ще ведуться оздоблювальні роботи.

Автори відзначають, що маєток Януковичів може приростати тільки за рахунок ділянок сусідів.

Зокрема, відомо про таку угоду з колишнім першим заступником голови Державної служби автомобільних доріг України, депутатом Донецької облради Михайлом Зваричем. Його вважають давнім другом Януковича, а за деякою інформацією навіть родичем (по лінії дружини).

А це панорама маєтку. Деталі дивіться тут

Провулок до будинку президента закритий від дороги знаком "проїзд заборонено". На паркані установлені відеокамери. Родину президента охороняють люди в міліцейській формі і з автоматами. Хоча міліціонерами вони не є. Фактично, це приватна охорона, що не має формального права на носіння зброї. Це було відомо колишній владі, але усі закривали на це очі.

Незважаючи на таку посилену охорону, сам Віктор Федорович, за останні два роки, за словами сусідів, у цьому будинку був усього два-три рази і навіть прописаний, як відомо, у Києві.

Фото В'ячеслав Толстих, "ОстроВ"

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 194.50.169.---Бууу-га-га..
Життя покращується вже сьогодні! І хто після цього закидатиме Віктору Фьодоровічу, що він "жене порожняк" і не дотримується слова? Залишилося лише організувати автобусні екскурсії до "родових гнізд" Януковичів у Данєцку, Межигір'ї та Криму, щоб усі бажаючі могли переконатися, що Президент виконує свою передвиборчу програму, покращуючи життя та будуючи "Україну для людей" (список прізвищ та імен людей також бажано надрукувати.)
IP: 188.230.47.---bobbox..
А навколо бур*яни ( див. панораму ) .
IP: 109.254.49.---гоблинорк..
да уж . только прямое попадание бомбы большого тротилового эквивалента может остановить расширение этого монстра . ... А может он после смерти завещает этот городок бездомным сиротам ? А вдруг ?
IP: 217.76.196.---tamtut..
Написано ж вам на плакаті "Будуємо нову Україну". Комуністична влада сприяла подубові Нової Одеси, Москви, Пітера і інших міст (правда в Америці) і побудовані вони були не самою КПРС , а людьми які змушені були тікати від тої влади і будувати копії міст в яких народилися, виросли і які їм були близькі. Тепер від кого тикає Янукович коли сам і до паркану Президент і за парканом Президент одному Богу відомо. Дивно коли людина сама від себе будує паркан. Чи не так?
IP: 217.76.196.---tamtut..
Дивлюсь на фото - який несмак.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації