Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СИНАМ ЯНУКОВИЧА РОЗДАЛИ В ДОНЕЦЬКУ ЗЕМЛЮ

П'ятниця, 24 вересня 2010, 12:58
 

Донецька міськрада продає дві земельних ділянки синам президента Віктора Януковича - Олександру й Віктору.

Рішення було прийнято в четвер, 24 вересня, у ході 48-оъ сесії, пише газета "Дзеркало тижня" з посиланням на копію рішення.

У затвердженому документі Олександру Януковичу дається дозвіл на "розробку проекту землеустрою по відводу земельної ділянки у власність через викуп і проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для експлуатації існуючого адміністративного будинку й спортивного комплексу".

Будинок знаходиться по вулиці Райніса, 65-г у Будьонівскому районі.

Схоже, син президента вирішив дещо "розширитися", тому що місцем його постійного проживання зазначений будинок по сусідству - вул. Райніса, 65-д.

Віктор Янукович-молодший, судячи з тексту, постійно проживає на вул. Кропивницького в Києві.

Однак депутати з аналогічним формулюванням надали ділянку і йому - по вул. Райніса, 65-в: "для експлуатації існуючого адміністративного будинку й господарського блоку".

Тепер обидва сини Януковича, відповідно до вердикту донецьких депутатів, зобов'язані "у місячний строк після ухвалення справжнього рішення звернутися в організацію, що має відповідну ліцензію, за укладанням договору на розробку проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки".

Міське управління земельних ресурсів, у свою чергу, має "організувати проведення експертної грошової оцінки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування