Янукович двічі оконфузився з канадським прем'єром

55 переглядів
139
Понеділок, 25 жовтня 2010, 17:40

Віктор Янукович у понеділок у ході спільної прес-конференції переплутав ім'я прем'єр-міністра Канади Стівена Гарпера.

"Я радий вітати на українській землі пана Гайпера ", - сказав Янукович, переплутавши прізвища, повідомляє ТСН.

Представники ЗМІ відразу ж помітили промах президента.

Потім слово взяв сам Гарпер. Так як у Канаді затверджено офіційну двомовність, гість спочатку виголосив свою промову французькою мовою (у залі лунав синхронний переклад українською). Після цього Гарпер повторив свою промову англійською.

Віктор Янукович, схоже, не зрозумів, що прем'єр Канади повторює вже сказане, і зажадав: "Translate, please ".

Важливо також, що канадські ЗМІ поставили Януковичу відверто незручні питання, а саме щодо його ставлення до Голодомору 32-33 років, а також про те, як в країні встановлюється авторитарний режим без свободи преси і демократичних свобод.

Сам Янукович, почувши питання про Голодомор, був явно не задоволений, тому що після зітхання, почав переконувати про те , що "це була страшна трагедія ", - говорив з явно незадоволеним виразом обличчя.

А на питання про цензуру і згортання демократії і зовсім не відповів. За нього це зробив прем'єр Канади Стівен Гарпер, який повідомив, що "Янукович переконав у демократичному розвитку України ... Але в деталі я вдаватися не буду ", - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.183.249.---reactor12325.11.2010 20:27
Матрасный банкрот Бродский учит страну, как вести бизнес
Данный материал свидетельствует о дилемме, с которой столкнулись некоторые представители нынешний власти – как наполнить дырявый государственный бюджет и поправить собственное плачевное финансовое состояние посредством, опять же, государственной казны. Речь идет о вольном демократе, Михаиле Бродском, невесть как оказавшемся в кресле главы Госкомпредпринимательства.
ЧИТАЙ НА ТАРАСОВІЙ ПРАВДІ! тарас (тире) юа (крапка) сом - на англійській
Тарасова правда – сайт вільних журналістів. Сайт де журналісти можуть опублікувати ті матеріали, які не пройшли цензури.
IP: 195.114.150.---reactor12317.11.2010 20:39
Тарасова ПРАВДА. Проект вільних людей. Читай правду! Ставай вільним!
Тарасова правда – сайт вільних журналістів. Сайт де журналісти можуть опублікувати ті матеріали, які не пройшли цензури.
Головний редактор - Тарас Чорноіван
(тарас-юа.сом - на англійській) СКАЖИ ВЛАДІ НІ!!!
IP: 93.73.132.---zevs201016.11.2010 20:45
не зручне питання для Ялинковича про голодомор. Думає встигли сволочі по світу пропоганди наробити не розуміють що в Братній Россії до історії таке питання мільйон людей туди - мільйон сюди - яка різниця, на русі завжди смерди мерли з голоду або на полі бою. Це вони Канаді людей рахують. А в нас люди навіть в цей час - тіні за 800 грн. пенсії.
IP: 93.73.132.---zevs201016.11.2010 20:39
m-oz:
підтриую, що б тут на наших галичан не казали совко-чепуху хай ідуть на петровку куплять фільми про чапаева та про сталінград, ще докуплять парочку хворого Михалкова і йдуть дрочити на третій рим та ікону св. Сталіна.
IP: 95.215.239.---Будулай03.11.2010 13:33
костоправ:
Якщо українська діаспора бажає допомогти України так нехай вона їде сюда та розбудовує Україну, а не засилає "канадських кореспондентів, які ставлять незручні питання". Від їх питань тільки повітря три секунди колихалось і більш нічого.
Згоден на всі сто! Взяти і поїхати можна хоч зараз, і влаштувати своє життя за умови клепки в голові там теж не проблема. Але ж воно того і чекає - аби ми всі Українці з України поїхали кудинебудь, аби с глаз долой.
Ні цього не буде, а будуть скоро гілляки всі завішані, трохи посмердить та перестане:)
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації