Як у Партії регіонів вибивали гроші за мітинг

312 переглядів
78
Неділя, 23 січня 2011, 04:10

У суботу ввечері під офісом Партії регіонів у Києві на вулиці Липській зібралося близько 150 осіб, які вимагали оплатити їм участь у мітингу.

Люди заявляли, що вони брали участь у заходах на Майдані Незалежності та біля палацу "Україна" з 9:00 до 18:00, за що організатори обіцяли їм 120-140 гривень.

За їхніми словами, з частиною мітингувальників розрахувалися, а з частиною ні.

Охорона штабу Партії регіонів підтвердила, що представник людей, які зібралися під офісом, зайшов у будівлю.

Пізніше з людьми почали розраховуватися у кафе "Чайкофф" на проспекті Перемоги біля універмагу "Україна" в Києві.

Під час розрахунків з мітингувальниками був присутній син депутата-регіонала Олега Надоші Андрій.

Як видно на відео, яке зняв кореспондент "Української правди", Андрій Надоша сидить за столом у кафе "Чайкофф" разом з людьми, які перераховували гроші і звіряли списки.

Зліва - Ігор Михайленко, справа - Андрій Надоша 
Фото родини регіонала Олег Надоші з його сайту  

Також на відео, знятому у кафе, користувачами Facebook були упізнані Ігор Михайленко, Михайло Іваницький, Артем Рудиниченко, Андрій Китаєв і Олег Дейчик.

Як відомо, у палаці "Україна" відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності, у якому брав участь президент Віктор Янукович та інші високопосадовці. На Майдані Незалежності відбувся святковий концерт, організований Київською міськдержадміністрацією.

Усе відео Мустафи Найема

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 98.251.74.---Фелікс Хмельковський..
Жалко этих несчастных людей, правда ведь, Мустафа? Ему в два часа ночи не спится, потому что сто двадцать гривен дадут. А Надоша или как его там в два часа ночи чашечку коффе за 120 гривен выпьет, тридцати десятникам по тыще двести отслюнит (хотя обещали по сто сорок) и забудет про этих казлов, которые мешают ему жить... И поедут - один на Троещину со ста двадцатью гривнами в кармане, другой на Печерск, с набором пластиковых карточек, правда Мустафа? Флаги давали, но ведь на каждого флага не хватит... На десять человек - один флаг. Украинский. Наш. Пока еще наш... Правда, Мустафа? Господи, где правда, Мустафа?
IP: 60.241.122.---maximus333..
я не засуджую тих людей, бо по-перше вони навіть не розуміють що за 120 гривень вони продають україну, а по-друге це для них великі гроші. Як легко керувати жебраками, вони вже втратили почуття гіндності і за грош готові виконати будь яке бажання. Це метод партії регіонів, так вони збрають більшість своїх голосів на виборах. Але біда в тому, що це їм вдається, що таких людей - укарїнців доведених до стану байдужості і зневіри більше ніж половина країни.
IP: 93.175.234.---l67..
Фелікс Хмельковський: Правда не в Києві. Де? не знаю. Мустафі щире побажання не потрапити під каток, якось вони з Лещенком вирізняються дуже з журналістського пула.
IP: 91.192.180.---бона..
Доти , доки ми будемо продаватися за 120 гривень , доти ми і будемо ,,казлами,,
IP: 124.209.221.---Реєстрація123..
Нагадує євангельську історію про тридцять срібняків.. Тільки фарисеї Іуду на гроші не кидали...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації