Ющенко й Герман зустрілися в церкві

27 переглядів
23
Понеділок, 28 березня 2011, 01:15

У Києві в неділю відбулася інтронізація новообраного глави Української греко-католицької церкви Святослава (Шевчука).

Церемонія проходила в головному храмі українських греко-католиків - Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

На неї було запрошено близько тисячі гостей: представники всіх єпархій та екзархатів УГКЦ (прибули близько 60 ієрархів УГКЦ та інших східних католицьких церков), державної та місцевої влади, місцевих і міжнародних громадських організацій, а також різних конфесій та релігійних організацій.

На церемонії були присутні колишній президент Віктор Ющенко з дружиною Катериною, заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, посол США в Україні Джон Теффт, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко.

Фото Максима Марусенка

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 76.202.234.---Roman Namaka..
Дивна і підозріла тиша на сайтах з приводу цієї, явно неординарної події. Нема що сказати, чи команда всіляко замовчувати цей факт? Хочеться комусь,чи ні, але УГКЦ налічує близько семи мільйонів вірних тільки в Україні, а ніби-то брати в дужках. як води в роти понабирали. Возлюбіть свого ближнього для них явно порожній звук. Вітаємо новообраного Патріарха Святослава від усього серця і бажаємо здоровя і витримки, успіхів на благо України-мати і нашої Церкви. Слава Ісусу Христу.
IP: 75.94.204.---Vitaliy Pynzenyk..
I agree completely with you, Roman. Slava Ukrayini!!!
IP: 220.239.99.---zmaylo..
Roman Namaka: Дивна і підозріла тиша на сайтах з приводу цієї, явно неординарної події. Нема що сказати, чи команда всіляко замовчувати цей факт? Хочеться комусь,чи ні, але УГКЦ налічує близько семи мільйонів вірних тільки в Україні, а ніби-то брати в дужках. як води в роти понабирали. Возлюбіть свого ближнього для них явно порожній звук. Вітаємо новообраного Патріарха Святослава від усього серця і бажаємо здоровя і витримки, успіхів на благо України-мати і нашої Церкви. Слава Ісусу Христу.
***** Вітаю українських католиків з визнанням Глави УКЦ, але пробачте, коли цеПапа Римський наділив українців Патріархатом? Чи може я щось проминув? А що-до "братів", то вони мабуть возлюбляються з своїми ближніми,- їм ніколи!
IP: 178.95.95.---Свідомит..
Antigalicai: В 33 году была основана ЕДИНАЯ СВЯТАЯ СОБОРНАЯ АПОСТОЛЬСКАЯ ПРАВОСЛАВНАЯ ЦЕРКОВЬ. Семь Вселенских Соборов с 1 Никейского 325 г. по 7 Никейский 787 г. подтвердили непоколебимость Церкви и ее каноны. .................А ПРАВОСЛАВНАЯ,КАК БЫЛА В 33 ГОДУ - ТАКАЯ ЖЕ И ПОНЫНЕ...............И...
Чоловіче, який же ти убогий! Будь який ЖИВИЙ організм також починає свій розвиток з однієї клітини! І саме розвиток приводить до поділу цієї клітини! А далі все більший поділ і більший і так до формування здорового організму, де ніщо не заважає одне одному! Все гармонійно взаємозв'язано! Завдання не допустити розростання однієї структури над іншими, щоб це не перетворилося на ракову пухлину! Такою пухлиною в духовному житті є РПЦ! По аналогії, її ієрархи хочуть, щоб розвивалася тільки задниця і більше нічого! Заспокойтеся! Все в цьому світі має право на існування. Дайте здійснитися промислу Божому!
IP: 46.17.240.---Black_Sea..
А де ж була Йуля?!.. :( Чи до виборів ще далеко? ;)
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації