На будівництві моста у Києві впав кран

53 перегляди
17
П'ятниця, 18 листопада 2011, 13:20

У Києві на будівництві Подільського моста в річку Дніпро завалився кран вантажопідйомністю 680 тонн.

 Інцидент трапився 18 листопада близько 11.00.

Як повідомляє прес-служба МНС, за попередніми даними, всередині крану перебувало 8 працівників.

П'ятеро з них врятувалися самостійно, ще троє були врятовані працівниками Київської служби порятунку та підрозділами ГУ МНС у Києві.

Як відомо, у серпні 2010 року плавкран LK-600 "Захар" вийшов в акваторію Дніпра з гавані суднобудівного заводу "Ленінська кузня", де його збирали більше 2,5 років. Планувалося, що до Подільсько-Воскресенського моста для монтажу арок плавкран прибуде в жовтні 2010 року. Тоді фахівці говорили, що орієнтовно монтаж арок займе близько року.

Однак монтаж арок моста розпочався лише влітку 2011 року. 22 липня завершився монтаж металоконструкцій 2-ї секції арки мосту, повідомляли в мерії.

Столична влада планувала добудувати Подільсько-Воскресенський міст до Євро-2012. Чи зможуть будівельники вкластися в сроки після падіння моста, наразі невідомо.

Для довідки. Висота стріли плавкрану LK-600 "Захар" - 93,3 м, розмір основного понтона - 97х16 м, маса зібраного крану близько 3 тисяч тонн, вантажопідйомність - 680 тонн.

Онлайн-трансляцію вів кореспондент Української правди Дмитро Ларін. Фото надано читачами УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 109.200.237.---IgorL2007..
Ну вот еще одно подтверждение что за словами о профессионализме скрывается глупость и дилетантство. И так по всей стране. Чем больше прохфессионалов и прохфессоров у власти тем чаще случаются несчастные случаи и аварии. Пока ничего не делали с 91г. забыли как надо работать, опытные кадры разбежались по заграницам, остались одни прохфессора с прохфесионалами. В СССР была невысокая культура производства и умеренное воровство. Теперь же на стройках и объектах Украины вместо культуры производства царит только неумеренное воровство и бескультурные начальники.
IP: 212.26.142.---TT88TT..
З початку двері ВРУ, потім вінок, ДТП зі швидкою, джип який розніс забор Межегірья потім туман над Польшею, тепер кран поруч з дорогою по якій він їздить.Спадає на думку, що довго йому так щастити не буде.
IP: 178.210.151.---mikel..
Янику скоро пі....й буде,сподіваюсь на це чекати довго не прийдеться!
IP: 46.174.242.---nikita78..
Реклама на мосту в тему :)
IP: 109.200.237.---IgorL2007..
Видимо кран одним бортом сел на мель при развороте и упал в ту сторону которой за грунт зацепился
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації