Путін про стрічки на протестах: Контрацептиви повісили

58 переглядів
159
Четвер, 15 грудня 2011, 13:36

Прем`єр Росії Володимир Путін заявив, що сприйняв білі стрічки, які стали символом боротьби проти нечесних виборів, за контрацептиви.

За його словами, він, коли побачив білі стрічки на одязі людей в Москві, то подумав, що це пропаганда боротьби зі СНІДом.

"Ось такі, пардон, контрацептиви повісили, тільки розвернули незрозуміло", - сказав Путін і додав, що у нього перша думка виникла, що люди борються за здоровий спосіб життя.

Крім того, відповідаючи на численні питання про акції протесту, він зазначив:

"Ви сказали на початку – багато людей вийшли на площу в Москві, демонструючи невдоволення тим, як з ними поводиться влада. Але подивіться, що з екранів видно було, коли деякі лідери опозицій, які закликали людей на площу, що вони кричали? "Барани вперед! Це що таке? Хіба можна з людьми так поводитись як з худобою?" – сказав він і додав, що за його інформацією студентам сплачували гроші.

Путін також зазначив, що під час акцій протесту 5 і 6 грудня, на яких було затримано близько тисячі осіб, він катався на ковзанах, але виглядає як корова на льоду.

Говорячи про опозицію, він також зазначив, що "є люди, які мають паспорт громадянина Росії, але діють в інтересах інших держав". "Тоді хочеться сказати: Йдіть до мене бандерлоги!" – сказав він.

Він також відповів на питання про фото, опубліковане виданням "Коммерсант-Власть", на якому було зображено бюлетень з нецензурним висловлюванням на адресу Путіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.227.69.---CtrlAltDel..
цинічний ублюдок
IP: 193.84.17.---PutoYanukovich..
Зря он про Контрацептивы(((Грустно (((
IP: 91.124.219.---Roman31..
Путин твоя эра прошла !!! как пел Виктор Цой - мы требуем перемен , будут перемены и никуда ты неденешься , отправишься на свалку истории .
IP: 194.44.31.---Desi..
И как после такого про союз говорить? Договоры тогда туалетной бумажкой назовет со временем?!
IP: 89.105.248.---DJHJY..
найгірше те,що воно тішить сідящій в студії кантінгєнт. а так- ублюдок....
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації