Відео СБУ в ході операції по затриманню дніпропетровських терористів

122 перегляди
181
Субота, 2 червня 2012, 20:37

Глава СБУ Ігор Калінін у п'ятницю оприлюднив відео спостереження за підозрюваними в організації вибухів у Дніпропетровську 27 квітня.

За його словами, терористи незабаром після вибухів вийшли на зв'язок з вимогою перерахувати їм на банківські картки 4,5 мільйони доларів США.

У відповідь правоохоронці розробили оперативну гру, яка мала кілька варіантів розвитку подій.

"Ми виконували їхні вимоги, так. У подібній ситуації ми включилися в гру, але в гру, запропоновану не ними, а вже безпосередньо ту, яку розробили ми й змусили їх прийняти наші умови для подальшої оперативної опрацювання", - сказав Калінін.

"Повідомлення приходили на нашу електронну адресу. Повідомлення приходили по смс. Мобільний термінал використовувався активно. Картки вони нам присилали поштою. Тобто певні практичні кроки злочинці повинні були здійснювати - вони їх робили. Відповідно вони залишали певні сліди. Відповідно у нас з'явилася можливість ідентифікувати цих осіб", - додав він.

Але коли зловмисники спробували отримати гроші з карток, автомат видав невелику суму і повідомив їм про помилку. Блокування електронних рахунків підвищила агресивність терористів і було прийнято рішення про їх затримання.

9 канал

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 85.114.202.---VasilC..
Бред полный
IP: 46.117.54.---непрошений..
Забыли объявить каскадёрскую группу. Сценарист козёл, скука невыносимая. Артисты голимые, Режисёр то ли укололся, то ли в депресняке. Директор скоро сядет, к бабке не ходить. Оскар не светит.
IP: 193.34.20.---ALEXTKR..
Очередное вранье. Они нас вообще за баранов держат.
IP: 193.137.168.---Yuriy Skorokhod..
Ну і туфта :-))) На кого розрахована ця маячня?
IP: 31.129.164.---Grigorin..
nikita78: .... ГОЛИМОЕ КИНО !!!!
що поробиш кіномеханік - САПОЖНІК
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації