Танець за "язык" від прихильника Партії регіонів

30 переглядів
31
Четвер, 7 червня 2012, 10:13

На мітингу, організованому Партією регіонів на підтримку "мовного" законопроекту під Верховною Радою у вівторок один з активістів так надихнувся піснею "Єднаймося", що пустився в танок.

Ця пісня стала візитною карткою акцій від Олега Калашнікова, яку можна було почути під Печерським судом або на річницю Помаранчевої революції, щоб заглушити гучномовці опозиції.

Автор відео Мирослав Откович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.33.169.---Opponent of the Vegetable..
А как кацапская бабуля сразу на видеокамеру отреагировала в стиле московского ОМОНа ! Цензура и рабство у кацапов на генетическом уровне заложены.
IP: 194.44.21.---Арслан..
Україна розмовляє на своїй мові. А російська це суржик української на територии московії і угрофінів. http://www.doneckforum.com/forum7/thread13004.html
IP: 46.211.123.---свідок..
Молодець, а що там ще було робити?
IP: 46.119.36.---inkognito..
Істинне лице орди...
IP: 76.202.230.---sosnivka..
Хороша марушка була! Отак приблизно буде себе поводити простий пересічний громадянин через деякий час.Все поставили з ніг на голову.Пора таким патріотам відвідати європейські країни і дорікнути там про недопустимість існування однієї державної мови. Навчити їх.Ліниве бидло.Живе в країні і розмовляє чужою мовою.Може зустрічали москаля ,який живе на Україні і розмовляє українською? Запроданці кляті.
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації