Народний гнів проти Мельника докотився до ЦВК

35 переглядів
15
Вівторок, 25 вересня 2012, 14:30

У вівторок під стінами ЦВК пройшов мітинг з вимогою скасувати реєстрацію кандидата у депутати Петра Мельника.

Акцію анонсував громадський рух "Чесно", який заявив про фальшування результатів жеребкування при формуванні ДВК у виборчому окрузі №95.

Саме у ньому балотується одіозний "регіонал" Петро Мельник, який ініціював ціле переселення народів у межах Київської області, щоб забезпечити собі прохідне місце в Раді.

Крім руху "Чесно", проти Мельника протестували прихильники "Батьківщини" і "Удару".

Пікетувальники протестували проти несправедливого формування ДВК, в результаті чого до складу комісій потрапили виключно люди Мельника.

Вони вимагали розформування ОВК №95 та проведення нової процедури жеребкування для формування нового складу комісії, а також зняття з реєстрації Мельника за використання адмінресурсу для організації своєї передвиборчої кампанії.

Відео Skrypin Production, для УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.201.134.---cersanes..
Хахаха, проплаченга бидломаса вийшла на вулицю. Нічого, помекає і розійдеться по хатах. Рагульйо
IP: 89.19.98.---Anna Bogorodichenko..
Alina Pavliv:
Alina Pavliv: Народний гнів має вже бути безмежним, чесно кажучи! І не тільки на Мельничука! На нашу Регіонівську владу! Усюди пресують, давлять, забирають, позбавляють, крадуть! Ви тільки вдумайтеся, вони забирають навіть не ваші гроші, вірніше - то зрозуміло, що їхні вілли - то ваші гривні! Яник та банда навіть зазіхнули на мову, на свободу слова своїми новоспеченими законами!!!
Боюсь навіть уявити, який відрив між Мельником і Жовтяком (який в опитуваннях одразу за Мельником йде) буде. Бо Собору совість і ресурси не дозволяють купити перемогу (тільки вибороти), а регіонам ж на все начхати.
А оппозиция в своем духа работать продолжает....И что вы такими статьями добьетесь?Народ и без Ваших жалких воплей-соплей знает, как нам плохо, и что все спекулируют. Но вопрос спекуляции тоже может стоять разным, вы к примеру спекулируете сознанием граждан,запуская вот такие статьи одну за одной, где информация что доноситься, не меняется, а просто переставляются слова местами. Я до сих пор не понимаю, почему народ ни у одного кандидата от оппозиции и не спросит "Что уважаемый уже сделал хорошего, и что будет делать?", вот только бы юридически заверить обещания, как гарант обязательности к выполнению...
IP: 37.55.20.---Monolit54..
Артем Потребенько: А оппозиция в своем духа работать продолжает....И что вы такими статьями добьетесь?Народ и без Ваших жалких воплей-соплей знает, как нам плохо, и что все спекулируют. Но вопрос спекуляции тоже может стоять разным, вы к примеру спекулируете сознанием граждан,запуская вот такие статьи одну за одной, где информация что доноситься, не меняется, а просто переставляются слова местами. А для чого ти читаєш цю газету, якщо вона тобі неподобається? Увімкни телевізор і насолоджуйся каналом ІНТЕР. Я до сих пор не понимаю, почему народ ни у одного кандидата от оппозиции и не спросит "Что уважаемый уже сделал хорошего, и что будет делать?", вот только бы юридически заверить обещания, как гарант обязательности к выполнению...
IP: 94.27.65.---Niksel..
cersanes: Хахаха, проплаченга бидломаса вийшла на вулицю. Нічого, помекає і розійдеться по хатах. Рагульйо
Ну рыгоботу, конечно, лучше знать кому и за что платят. Даунбасец!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації