На Троєщині протестувальники знесли паркан будмайданчика

58 переглядів
74
Неділя, 9 грудня 2012, 20:31

У неділю близько 150 молодих осіб у масках протягом 30 хвилин повністю розтрощили паркан довкола будівельного майданчика на Троєщині.

Активісти називають себе ініціативною групою, яка виступає проти будівництва ресторанно-готельного комплексу на Бальзака 54-А.

Відео Skrypin Production, для УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 92.249.66.---tolGetman..
а это фанаты К.Д. я так понял их кто-то начал использовать в своих интересах, жаль ведь я тоже был на акции "свободу Павлюченкам", там этот паренек "активист" тоже выступал возле памятника Шевченко и возле СИЗО, как видим и здесь он же. может ошибаюсь... поправьте..."я насчет стали использовать"
IP: 94.244.150.---andralf..
Там реально стройка вплотную к жилым домам, вообще охерели. Сносившим забор - респект!
IP: 78.159.40.---Trill..
Люди, одумайтесь! Какое "они ущемляют права", какое "скверик с деревьями"? 2 полудохлых деревца на фоне раздолбанного тротуара. Единственное, что изменится от это постройки - не сократить в 30 секунд дорогу. Польза от здания будет, поскольку отели-рестораны облагораживают территорию свою зелеными насаждениями и - сейчас очень модно - детскими площадками! Ставят охрану - безопаснее гулять будет. А то в том участке только "гопать" умеют. Участники "заварушки" не могут четко сказать, почему не хотят этой постройки. Только настраивают толпу на агрессию. Отвратительное зрелище, которое принимается за подвиг.
IP: 37.229.191.---харківський..
oberon07: більше схоже на конкурентів поправте мене, якщо я не правий
Де ви бачили (хоч один приклад наведіть),щоб у будівельної кампанії на стадії будівництва з"явилися конкуренти? Такого апріорі бути не може. В Україні підготовка до будівництва триває мвнвмум два роки. За цей час підписується сотня документів, виплачуються великі хабарі чиновникам, але коли фірма отримала дозвіл на будівництво, то в неї конкурентів уже нема. Вибачте, але ви написали дурницю.
IP: 82.193.98.---med_off..
В нашем городе только так можно чего-то добиться. На Тимошенко, 11-А (13-А) писали, писали в КМДА, прокуратуру, Господу Богу... Всё до одного места. Только отписки одни... Люди собирались, но всё напрасно... Жаль...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації