Депутатські пільги

73 перегляди
10
П'ятниця, 22 березня 2013, 12:24

Один народний депутат обходиться державному бюджету в 2039 гривень на день.

Рух "Чесно" зняв фільм про депутатські пільги.

Як відомо, за 100 днів роботи парламенту депутати працювали в сесійній залі лише 7 днів.

У суму 2039 гривень включені зарплати нардепів і їхніх помічників, витрати на проїзд депутата, у тому числі на перельоти, лікування, путівки в санаторій, телефонний зв’язок, проживання у готелі й навіть канцелярські приналежності.

У день народний обранець заробляє 460 гривень, ще по стільки ж витрачається на його помічників і щоденні службові витрати, 450 гривень – день проживання у готелі.

106 гривень держава виділяє на оздоровлення нардепа. 73 гривні на день депутати витрачають на проїзд, 15 – на появу в медіа, 13 гривень – на телефон і 2 гривні виділяється на канцелярські приналежності.

При підрахунку бралася мінімальна зарплата нардепа - 14 тисяча гривень без доплат і за вислуги, й за посаду і множилася на 12 місяців, до цього додавалися річні витрати з казни – і вся сума ділилася на 365 днів.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.183.215.---rfhf..
ДЕПУТАТИ НЕ ПОВИННІ МАТИ ЖОДНИХ ПІЛЬГ!!!!!!!!!!!!! -Жити в общазі і за хавчик, повинні бути аскетами і таким своїм становищем давати приклад всім державним посадовцям! -А по закінченні каденції здають ключі,без подальшого утримання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 93.183.215.---rfhf..
Це стосуїться також президента,суддів і прокурорів!!!!!!!!!! -Годі смоктати народну кров!!!
Але і це не все, що наші "дорогі" обранці отримують, за свої обіцянки (нам Дурням), що вони віддадуть всі свої сили, розум та досвід служінню народу України, тобто собі та своїм близьким, бо інші для них - БИДЛО! Може ще "Свобода" своїми чистими руками зможе подолати цих бандитів, але їм потрібна наша підтримка. Треба виходити протестувати проти цієї банди у владі...
IP: 93.73.63.---дмитрий генералов..
Какие же наши депы "хитросделанные" ))))))
По оценкам экспертов, привлеченных CASE Украина, вся система госфинансов держится на вкладах рядовых украинцев, а не промышленных гигантов и олигархов вся система держится на мелких вкладах миллионов украинцев. Именно рядовой украинец, а не промышленные гиганты или олигархи содержит огромный госаппарат, оплачивает госзакупки и оплачивает счета за всеми социальными обязательствами.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації