Євромайдан-2013. Українці самоорганізувалися, щоб підтримати курс на Європу

221 перегляд
25
П'ятниця, 22 листопада 2013, 00:59

У ніч на 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралося від 1000 до 2000 людей, щоб висловити невдоволення рішенням уряду про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

21 листопада близько 21.30 на центральній площі столиці всього 10 людей. А за півтори години ця кількість зросла до 300 осіб, і надалі збільшувалася.

Варто зазначити, що жоден з політиків не організовував цей мітинг – небайдужі українці збиралися за допомогою соціальних мереж та "сарафанного радіо".

Лише через кілька годин від початку на Майдан приїхали лідери опозиційних фракцій Верховної Ради – Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, а також інші політики, які виступають за євроінтеграцію.

Під час мітингу промови у мікрофон виголошували не лише депутати, а й звичайні Facebook-юзери.

Відео: Богдан Кутєпов, Михайло Петях, Павло Шеремет

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 37.19.200.---Руслан Сотир..
Борімося і ПОБОРЕМО . А інакше -- ніяк ....
IP: 46.200.25.---lumana..
КИЕВЛЯНЕ,РЕБЯТА,МОЛОДЕЖЬ! НЕ ДАЙТЕ ВЫТИРАТЬ ОБ УКРАИНУ НОГИ! ВАШЕ БУДУЩЕЕ - В ЕВРОПЕЙСКОЙ УКРАИНЕ! А НЕ С НИЩЕЙ РОССИЕЙ! ВЫХОДИТЕ, НЕ СИДИТЕ ДОМА! В ГУРТИ ВОНО ВЕСЕЛИЩЕ ТА КРАЩЕ! ВЫХОДЬТЕ, ПАТРИОТЫ!!!
IP: 213.154.207.---Федор К..
Луценко, как всегда, убедителен
IP: 91.149.149.---pravdo-rub36..
Хм.... Плачущие производственники (на совещании у Азарова) vs. бездельники на майдане (которые в пятницу почему-то не работают).
IP: 92.113.250.----Oleksandr -..
БРАТИ ЗДАЄТЬСЯ МЕНІ ЩО МИ ЗНОВУ ПЕРЕМОЖЕМО БАНДИТІВ, І ЗРОБИМО ЦЕ ЩЕ КРАЩЕ НІЖ В 2004. ВСІ ХТО УКРАЇНЕЦЬ І ХОЧЕ НИМ ЗАЛИШАТИСЯ ВХОДЬТЕ НА МАЙДАН.!!!! СЛАВА БОГУ!!! І СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації