У мережу виклали ще одне відео знущань над голим козаком

228 переглядів
39
Понеділок, 27 січня 2014, 09:25

У мережі Інтернет з'явилося новий відеозапис знущань бійців "Беркута" над роздягненим активістом Євромайдану Михайлом Гаврилюком.

Це відео зняте з більшої відстані, тож на ньому видно, як багато "силовиків" були присутні при цьому негуманному акті.

Раніше в мережі з'явилося відео, очевидно зняте кимось із силовиків: на ньому було зафіксовано, як бійці "Беркуту" фотографували на морозі повністю оголеного чоловіка, змушували його позувати з сокирою в руках. 

Потім Гаврилюк розповів, що йому різали оселедець і ставали ногу на голову.

Згодом міліціонеру, який виклав до мережі перше відео знущань бійців "Беркута" над козаком, довелося тікати з країни через переслідування колег.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Гаврилюк один из самых метких метателей «коктейлей Молотова» и «бомбил» милиционеров с крыши балюстрады стадиона. Кстати, к сведению «неупередженных» журналюг, вопящих про раздевание задержанных и обливание их водой на морозе – это обычная практика спецназовцев для обеспечения безопасности задержанных штурмовиков с Евромайдана. Дело в том, что милиционеры выхватывают наиболее активных участников массовых беспорядков, одежда многих из них до тела пропитана полностью или пятнами от ЛЕГКОВОСПЛАМЕНЯЮЩЕЙСЯ горючей смеси, бутылки с которой они или их соседи беспрестанно кидают в защитников парламента На самом деле харьковские сотрудники Беркута спасли Михаила Гавриляку от смерти в огне - евромайдановец на глазах у спецназовцев облил себя бензином и стал угрожать самосожжением. В том, что активист, в отличие от евроведущей Русланы, свои угрозы может привести в исполнение - у беркутовцев сомнений не было. Лично я посадил бы его на бутылку с коктейлем
IP: 46.211.61.---Petro Osobenko..
Коваль ти мудак,якого треба выдправити до ''сс'' беркуту
IP: 212.80.33.---Viktor Ostafeychuk..
Alexey Koval: Petro Osobenko: Очень глубокая мысль для фаната футбола.Одно предложение сложить и то с оскорблением.
дуже характерний випадок, коли запроданці-садисти намагаються повчати толерантності. Не переживайте, Коваль. Цих відеодоказів достатньо, аби посадити цих беркутів в тюрму, де вони будуть демонструвати власні принади по повній. А Михайло як полонений продемонстрував мужність, стійкість і незламність. На відео гарно чутно, як беркутівець вимагає в нього "кричи "я люблю беркут" " , чого Михайло звісно не робить. Загалом бажаю вам опинитися в такій ситуації як Михайло і показати всім на що ви здібні.
IP: 68.202.48.---Gigun..
Ганьба міліціянтам всієї України! Скільки часу прошло, а нічого не чути ні від ветеранів МВС, ні від старших чинів особового складу, ні від інших підрозділів міліції. Всю цю банду треба розкуркулювати. Нафіга міліції міністерські портфелі? У нормальних країнах міліція є частиною міністерства юстиції.
IP: 68.202.48.---Gigun..
До відповідальності треба закликати не тільки Захарченка, а й міністра юстиції.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації